2019-07-18 14:08

E CLAR! Tudose și Dragnea dau semnalul REMANIERII: ”Vor fi măsuri de EFICIENTIZARE”

 |  21:27
E CLAR! Tudose și Dragnea dau semnalul REMANIERII: ”Vor fi măsuri de EFICIENTIZARE”

La final de an, premierul Mihai Tudose și liderul PSD, Liviu Dragnea se gândesc deja la evaluarea miniștrilor din cabinet și la remaniere. Atât șeful executivului, cât și șeful partidului de guvernare dau ca sigură luna ianuarie pentru o nouă analiză a activității fiecărui ministru și secretar de stat.

Întrebat la România TV dacă în ianuarie ar urma să aibă loc o evaluare a Cabinetului său, Mihai Tudose a răspuns: "Da, va fi o discuţie în coaliţie şi nu neapărat a Cabinetului, ci a tuturor celor care sunt puşi să ia nişte decizii, să pună în aplicare nişte decizii, începând cu şefii de agenţii, secretarii de stat, membrii în CA-uri, în AGA (...), membrii Cabinetului, unde e loc de mai bine".

Premierul Tudose a amintit şi faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre "eficientizarea actului de guvernare, a actului administrativ".

"El a vorbit de eficientizarea actului de guvernare, a actului administrativ. Şi este vorba (...) să începem de sus, de la nivel guvernamental şi terminând evident cu nivelul de jos, al structurilor din teritoriu. (...) Este un proces care ar trebui să se întâmple, după opinia mea, foarte curând. (...) În mod cert vor fi măsuri de eficientizare", a mai afirmat Tudose.

Și preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că în luna ianuarie se va face o analiză în coaliţie în legătură cu o posibilă restructurare a Guvernului.

"Evaluarea Guvernului s-a făcut permanent şi se face uitându-ne la măsurile pe care le-am adoptat în Guvern şi ne uităm şi în Parlament. Trebuie să vedem anul viitor dacă forma Guvenului este cea mai bună, dacă este nevoie sau nu să se procedeze la o restructurare a Guvernului. Dacă da sau nu. Nu a existat nici din partea Guvernului nici din partea noastră în coaliţie vreo perioadă de răgaz în care să poţi să faci o astfel de analiză şi am avut o discuţie cu primul ministru şi cu domnul Tăriceanu ca în ianuarie să începem să discutăm dacă se impune, dintr-o discuţie cu membrii Guvernului, să vedem dacă este necesar sau nu, pentru că în ianuarie vom începe discuţii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentală să fie şi mai bună decât a fost în această perioadă. A fost un an guvernamental bun, cu rezultate bune, cu o muncă eficientă, cu măsurile adoptate", a spus Dragnea la România TV, informează Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-29

In legatura cu acest articol...

Premierul Tudose spune NU Casei Regale: ”Dacă vor Palatul Elisabeta, să PLĂTEASCĂ”

Băsescu FACE PRAF guvernarea PSD: ”Scamatorul Dragnea, atâta TUPEU în a-și propaga MINCIUNA”

DRAGNEA se gândește la o RESTRUCTURARE a Guvernului. Despre TUDOSE: „Sunt mulțumit, dar nu e foarte calm!”

Dragnea, AMENINȚĂRI pentru doi miniștri: ”Să își ASUME, să spună public”
Parerea ta...

JOHN
30 Dec 2017

Aparatul statal e plin de rude, panarame si tembeli detasati de la firme private din provincie - Olt- Dolj, Gorj , Teleorman in Bucuresti . Consilierele ,,sexy'' nu au nicio treaba cu profesionalismul , ele provin de pe la video chat-uri si din hotelurile de lux. 90% din angajati au Spiru Haret si sunt directori si sefi servicii . Fata lui DAEA e la Afir si nimeni, dar nimeni nu s-a sesizat ca a bagat-o ,,ca sa-si faca un rost''. Asta e trafic de influenta si boul striga si in gura mare. Genial . Organele raspunzatoare de nu-si fac treaba sa-l inhate , e corect???? Nevasta-sa e la Apia sefa la resurse umane . Deci , cine pe cine sa se dea afara ?? Ministrul -sefa-sau angajata , care pe care sa se dea afara ? si asa este si la MDRAP , la Ministerul Muncii, la Finante etc. E o plaga, o mafie , daca scoti o piesa , cade dominoul .
HADRIAN
30 Dec 2017

Dupa mascarada PSD-ALDE a demiterii Guvernului Grindeanu ne dam seama ce fapte marete vor face acesti doi ipochimeni in Guvernul Romaniei. Le multumim pentru legile justitiei impotmolite in Parlament. La fel, pentru luarea pomenilor electorale inapoi. Acum au aflat si dumnealor, ca nu se pot da din burta, mai ales dupa ce au fost ingurgitate deja de ei insisi si vomitate din pricina imbuibarii fara masura. Cat despre faimoasa acciza a petrolului scapata de sub control din intamplare nici nu mai pomenim. Vom vorbi doar despre criza economica a anului viitor, cand se vor retrage de la guvernare ca si pana acum, in mai multe randuri, din incompetenta. Sa ne traiti intru noi si inca nedeslusite crize, tovarasi PSD-isti-ALDE ! Pana cand chiar veti fi pusi acolo unde va e locul!
ANONIM
30 Dec 2017

LA MULTI ANI IN PENITENCIARE SI LA CONSTRUIT CANALE ..............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray