2019-07-21 11:45

E din nou SCANDAL: Decizii de ultimă oră în Cex PSD. Și-au RETRAS candidaturile

 |  16:13
E din nou SCANDAL: Decizii de ultimă oră în Cex PSD. Și-au RETRAS candidaturile

E din nou scandal în PSD înaintea Congresului de sâmbătă. Viorica Dăncilă voia să-și impună favoriții intrați în cursa pentru funcțiile de secretar general și președinte executiv, însă CEx-ul a decis să fie aleși de Congres. Mai mult, Eugen Teodorovici și Marius Dunca și-au retras candidaturile.

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că favoriții Vioricăi Dăncilă sunt Mihai Fifor pentru funcția de secretar general și Daniel Suciu pentru președinte executiv. De asemenea, numele lui Eugen Teodorovici a fost vehiculat în ultimele ore ca favorit al președintele PSD pentru funcția executivă. 

Mihai Fifor și-a depus candidatura pe ultima sută de metri pentru funcția de secretar general și, potrivi surselor HotNews,.ro este favoritul lui Dăncilă.

Carmen Dan a spus, la finalul ședinței, întrebată dacă crede că Liviu Dragnea și-ar fi dorit ca Viorica Dăncilă să fie președinte al PSD, că ceea ce au exprimat colegii săi astăzi în ședință contează: Cred că ceea ce au exprimat colegii mei în sedință, și absolut toata lumea și-a spus punctul de vedere, contează. Este important ca acest partid să dea dovadă de unitate și de consecvență.

Eugen Teodorovici și Marius Dunca și-au retras candidaturile de la funcțiile de președinte executiv, respectiv secretar general

CEx-ul a decis ca funcțiile de secretar general și președinte executiv să fie alese de Congres


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Tandemul Dăncilă-Teodorovici și buzunăreala olimpică lunară a marilor campioni De la începutul acestui an, tandemul impus de Liviu Dragnea la butoanele guvernării PSD-ALDE-UDMR, adică premierul Vasilica Viorica Dăncilă și ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, a demonstrat, prin emiterea celebrei Ordonanțe de Urgență 114/2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investițiilor publice și a unor măsuri fiscal-bugetare, că n-au nicio umbră de respect față de marii sportivi ai României
11 Iul 2019

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray