2020-07-15 22:19

E OFICIAL! Fostul ministru al Sănătății, Vlad VOICULESCU, candidatul PLUS pentru Primăria Capitalei

 |  14:35
E OFICIAL! Fostul ministru al Sănătății, Vlad VOICULESCU, candidatul PLUS pentru Primăria Capitalei

Fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost desemnat candidatul PLUS la Primăria Municipiului Bucureşti. El a obţinut 96,30% din voturile exprimate în filialele PLUS Bucureşti, precizează un comunicat al Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate (PLUS).

El a anunţat că va candida pentru Primăria Capitalei după ce va obţine susţinerea celor două partide din Alianţa 2020 USR PLUS.

„Câştigăm împreună sau pierdem separat. Îmi doresc un oraş şi o ţară cu mai mult respect şi mai puţină ţâfnă. Mai puţini nervi şi mai mult împreună. Mai puţine discuţii sterile şi mai multă construcţie. Lumea se schimbă în jurul nostru. Ţinuţi în loc de încercările unor hoţi prinşi la furat de a scăpa de justiţie, pierdem oportunitate după oportunitate. Oraşul este ros în fiecare zi de corupţia, nepăsarea şi neputinţa celor ajunşi în funcţii de conducere", a declarat Vlad Voiculescu, potrivit comunicatului.

El spune că infrastructura, educaţia, sănătatea, termoficarea şi prea multe clădiri din Bucureşti sunt „la limita colapsului, parcă ţinute de o sârmă".

„Probabil cel mai bun exemplu este acesta: ştim cum stăm, ştim că un cutremur va veni şi totuşi principalul centru de transfuzii al Bucureştiului este într-o clădire cu risc seismic. Acesta este nivelul iresponsabilităţii administraţiei bucureştene. Hemoragia cea mai gravă a Bucureştiului şi a României este însă aceea de oameni. Oameni buni, oameni talentaţi, oameni muncitori care nu îşi mai construiesc aici viitorul. Locuitorii Bucureştiului vor altceva. Acum. Mai bine de 40% dintre ei au spus asta foarte clar la alegerile din mai, acordând încrederea Alianţei 2020 USR PLUS, spunând prin vot că este nevoie de altceva", a mai afirmat Vlad Voiculescu.

„Proiectul meu este Bucureşti. Cred că în 10 ani putem face din Bucureşti capitala cu cea mai bună calitate a vieţii din estul Europei. Un oraş în care să vrei să îţi construieşti destinul, oraşul în care românii îşi pot atinge potenţialul. Pentru ei, pentru familiile lor şi pentru România. Vreau să pun umărul la toate astea. Când am plecat de la Ministerul Sănătăţii am spus că nu mă voi întoarce vreodată în vreo funcţie publică fără un plan şi fără o armată", a mai spus Voiculescu.

Conform comunicatului, în ultima săptămână, filialele de sector ale PLUS Bucureşti, însumând 3.184 de membri, şi-au ales conducerile şi candidatul la Primăria Generală prin votul democratic al tuturor membrilor cu drept de vot din Bucureşti.

Cei şase preşedinţi ai filialelor PLUS de sector sunt: Diana Buzoianu - Sector 1, Silviu Şerban - Sector 2, Lucian Judele - Sector 3, Simona Spătaru - Sector 4, Iustin Roşca - Sector 5 şi Alin Stoica - Sector 6.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-01Parerea ta...

O FRUMOASA VIATA.
01 Aug 2019

"SUA. Cum trăiesc ROMÂNII din California: "Nu am întâlnit NICIODATĂ aici un cerșetor român" Ai șansa să te ridici dacă muncești din greu și mergi la școală. Cel putin în California, niciodată nu am întâlnit un român homeless niciodată nu am întâlnit un român care să ne facă de rușine în California. Mai ales copiii românilor sunt foarte educați. Toți aplică cel puțin pentru o diplomă de licență sau o școală profesională." O poveste frumoasa! Cristina Puraci, o suceveancă ce a ales viața în America
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz