2020-07-04 02:29

E oficial: Gabriel Oprea nu mai e senator

 |  22:32
E oficial: Gabriel Oprea nu mai e senator

Locul de senator detinut de Gabriel Oprea a fost declarat vacant marti, asa ca, oficial, acesta nu mai este parlamentar si, implicit, nu mai beneficiaza de imunitate.

Dupa ce decizia plenului Senatului va fi publicata in Monitorul Oficial, DNA poate incepe din nou procedurile impotriva fostului ministru de Interne in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina.Mai exact, DNA nu mai are acum nevoie de avizul Senatului pentru a incepe urmarirea penala impotriva lui Oprea, insa este necesar acordul presedintelui Klaus Iohannis, avand in vedere ca faptele pentru care este cercetat au avut loc in timp ce era ministru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-04Parerea ta...

CONSTIINTA STRICATA
04 Oct 2016

BA MAGARULE , TINEAI POLITISTI 80 - 90 - 100 DUPA TINE TOATA ZIUA , DE LA ORA 6 PINA LA 23 - 24 NOAPTEA . OAMENI CE MINCAU SI ODIHNEA ? TE DUCEAI CU MASINA SI EXCORTA SI LA CACASTOARE SI LA AMANTA . AI FOST GORILA LUI MIRON COZMA SI OMORIT OAMENI . 9 ANI DIN ACTIVITATE AI FOST CU COCOS SI NIRO IN AFACERI .DAR DE UNDE AI ATITA AVERE FARA NUMAR ? NU I-TI FACE NIMENI INVENTARU ? AI LUAT GRADE LA CAZANUL ARMATEI DEAMOACA . SA FI TRIMIS IN COREIA DE NORD SAU CHINA .COBAI FURACIOS
ANONIM
05 Oct 2016

IZMENARUL NU MAI E SENATOR DAR VA FI FACUT CAT MAI CURAND SEF DE CAMERA LA GHERLA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz