2020-07-07 03:52

E OFICIAL! Gabriela FIREA anunță că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, din partea PSD

 |  14:15
E OFICIAL! Gabriela FIREA anunță că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, din partea PSD

Gabriela Firea a anunţat, duminică, la Antena 3, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei din partea Partidului Social Democrat.

„Dacă sunt sănătoasă - ceea ce sunt acum şi mulţumesc bunului Dumnezeu şi medicilor de la Spitalul Cantacuzino care m-au însănătoşit şi de la Colentina şi suntem cu toţii bine -, cu siguranţă doresc să candidez, pentru că vreau să finalizez tot ceea ce am început. (...) Voi candida la Primăria Generală a Capitalei din partea Partidului Social Democrat, iar la nivel de Birou Permanent Naţional şi Comitet Executiv se va discuta la momentul potrivit politica de alianţe la nivel local, cu cine ne vom alia pentru a intra şi mai bine pregătiţi în alegerile locale. Dar aceste lucruri se vor stabili în şedinţele care vor avea loc după Sărbătorile de iarnă. Şi nu văd de ce nu aş candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea, familia nu m-a mai văzut, decât copiii în somn, şi nici măcar în weekend, aşa cum trebuie", a afirmat Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Ea a precizat că nu se gândeşte la sacrificii, „pentru că atunci când intri într-o astfel de meserie, nu te mai gândeşti la sacrificii".

„În mod evident au fost şi sacrificii personale, dar cel mai important este că am început cu motoarele turate la maxim în modernizarea Bucureştiului, ceea ce se vede şi se simte, şi exact acest lucru îi deranjează pe PNL-işti, care ştiu să facă doar atacuri, ştiu să facă doar dosare, ştiu să trădeze România, ştiu ca duminica, când oamenii sunt la biserică, să facă tot felul de acuzaţii nefondate şi să vorbească lucruri care nu au nicio bază în realitate", a mai afirmat Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-08Parerea ta...

MOLDOVEANUL
08 Dec 2019

Moldovranco, de ce nu anunti ca ANAFul a pus sechestru pe cladirea STBului...pe care se pare ca l.ai bagatin faliment deja cu achizitiile tale cinstite.. !!!!
LIGHEANE CU APE RECI
08 Dec 2019

Acest lucru este ceea ce ei "PENALI" nu doresc să știți niciodată, demersul lor este prin candidata Gabriela FIREA care anunță că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, din partea PSD
PERECHE DE CAPUSE
09 Dec 2019

Limba lata are citeva hectare de padure , mostenite e la masa . Departe in Moldova . Adica Padurea Baneasa .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz