2020-07-04 02:45

E OFICIAL! Opoziția a depus moțiunea de CENZURĂ

 |  18:21
E OFICIAL! Opoziția a depus moțiunea de CENZURĂ

PNL a depus moțiunea de cenzură, susținută de USR, UDMR, PMP, Pro România și ALDE. Textul a fost semnat de 237 de parlamentari. Strategia PSD este ca moțiunea să fie citită în această seară, la ora 19.00, iar votul să fie la finalul săptămânii, vineri, mizând pe faptul că parlamentarii opoziției se vor mobiliza mai greu.

Prim-vicepreședintele liberalilor Raluca Turcan a susținut că PSD încearcă să șicaneze opoziția și să impună votarea moțiunii într-o zi nelucrătoare. „Intenționează, noaptea ca hoții, să impună citirea acestei moțiuni noaptea și să se voteze într-o zi nelucrătoare”, a spus Turcan.

Ea a susținut PSD și Viorica Dăncilă „exercită presiuni uriașe asupra semnatarilor” moțiunii.

Potrivit legii, moţiunea de cenzură iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul total al deputaţilor şi senatorilor se prezintă birourilor permanente şi se comunică Guvernului de către preşedintele Camerei Deputaţilor, în ziua în care aceasta a fost depusă. Moţiunea de cenzură se prezintă în şedinţa comună a celor două Camere în cel mult 5 zile de la data depunerii. Dezbaterea moţiunii de cenzură are loc după 3 zile de la data când a fost prezentată în şedinţa comună a celor două Camere.

Guvernul este demis dacă moțiunea de cenzură este adoptată prin votul a jumătate plus unu din numărul total al deputaților și senatorilor, respectiv 233 de parlamentari.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-01Parerea ta...

CLENCIU
02 Oct 2019

,,Frumoasa'' din poza este babuina ,o mincinoasa si o proasta
ANONIM
02 Oct 2019

Babuino, asta este dimensiunea ce o doresti ??? Sau asa o avea Stolo...cand ii cantai la clarinet ??
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz