2020-07-02 19:41

Ecaterina Andronescu, despre dosarul Microsoft: Nu mai eram ministrul Educaţiei când s-au deschis contractele cu licențe

 |  14:20
Ecaterina Andronescu, despre dosarul Microsoft: Nu mai eram ministrul Educaţiei când s-au deschis contractele cu licențe

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu a declarat miercuri, referitor la acuzațiile care i se aduc în dosarul Microsoft, că la data deschiderii contractelor pentru licențe nu mai ocupa funcția de ministru al Educației. Andronescu a ţinut să precizeze că după ce a revenit în funcție nu a avut ''nicio tangență'' cu acestea.

"Nu am nicio legătură, în momentul în care s-au deschis contractele cu licențele Microsoft nu mai eram ministru și nici când am revenit ulterior nu am avut nicio tangență cu această licență. (...) Eu știu ceea ce s-a scris în presă. În mod normal, în opinia mea de cetățean, trebuia să te întrebe cineva dacă tu ești persoana despre care vorbește comunicatul cum a vorbit și dacă poți să dovedești cu documente că nu ești acea persoană. (...) Mi se pare cel puțin nedrept dacă nu inacceptabil. Îmi este foarte greu să tot repet: Nu am cerut, nu am condiționat și nu am luat niciodată nimic de la nimeni'', a afirmat senatorul PSD Ecaterina Andronescu.

Aceasta a mai spus că este surprinsă de declarațiile procurorilor și se aruncă "cu noroi".

"Ce m-a surprins? Să arunci cu noroi într-un om fără să vezi care e realitatea vieții și a faptelor sale. Mi-am construit cariera în această universitate cu multă onestitate și dăruire", a precizat Ecaterina Andronescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-01Parerea ta...

V.V.PONTA (ȘCOLER)
01 Oct 2014

FOARTE CIUDAT, LA MATRACUCA ASTA, CĂ NU SE ÎNGRAȘĂ, LA CÎT KAKKATT ÎNFULECĂ! SYKTYR, LEPRO!
PAI MANANCA
01 Oct 2014

numa STRUGURI - unu'si-unu...bob cu bob! Zise-aseara Banciu...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz