2020-01-29 14:56

Ecaterina Andronescu o contrazice pe Rovana: congres rapid

 |  18:30
Ecaterina Andronescu o contrazice pe Rovana: congres rapid

Unul dintre vicepreședinţii PSD, Ecaterina Andronescu, a susţinut vineri, într-o conferință de presă la Oradea, că un congres al partidului în care să fie ales noul preşedinte trebuie organizat cât mai repede. Este un moment în care filialele judeţene sunt în plin proces de alegeri interne, iar liderii folosesc ocazia, atunci când merg în teritoriu, pentru a transmite mesaje privind situaţia conducerii PSD şi în conformitate cu interesele taberelor din care fac parte. Aşa a făcut şi Andronescu la Oradea, aşa a făcut şi Rovana Plumb la Neamţ, vineri, aşa a făcut şi Liviu Dragnea de câteva săptămâni încoace.

În opinia Ecaterinei Andronescu, PSD e departe de situaţia în care să fie văzut de toată lumea ca fiind într-o stare de “dezmembrare” sau de “dezagregare”, dar , cu toate acestea, organizaţii puternice judeţene care cer să se clarifice “cât se poate de repede problemele de la vârful partidului în ce privește asigurarea conducerii pe următoarea perioadă de timp”. De aceea, crede că “este nevoie de un congres pe care să-l organizăm cât mai repede cu putință, ca prin votul colegilor să fie un președinte legitimat de vot și în spatele căruia să ne așezăm pentru a demara rezolvarea problemelor pe care le avem”.

Andronescu, senator încă, deşi DNA a cerut ridicarea imunităţii pentru a putea declanţa urmărirea penală împotriva ei, a fost invitată de Universitatea din Oradea pentru discuţii pe teme legate de învăţământul universitar, având în vedere că ea este preşedintele Comisiei senatoriale pentru Învăţământ .


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-17Parerea ta...

CETATEAN
17 Iul 2015

Din atitea somitati , nu se gaseste un Profesor , capabil si cu personalitate ? 6 milioane de sustinatori asteapta o minte licida si reala a societati .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine