2020-08-10 03:04

Ecaterina Andronescu, REPLICĂ acidă pentru Firea: ”PSD decontează administrarea Capitalei”

 |  16:01
Ecaterina Andronescu, REPLICĂ acidă pentru Firea: ”PSD decontează administrarea Capitalei”

În conflictul dintre Gabriela Firea şi Liviu Dragnea intervine Ecaterina Andronescu. Senatoarea PSD i-a atras atenţia edilului Capitalei că partidul este cel care decontează modul în care este administrat Bucureştiul şi că este de datoria ei să discute proiectele Primăriei Muncipiului Bucureşti cu alti colegi din partid.

Ecaterina Andronescu la Digi24: ”Nu am niciun fel de argument ca să spun că așa i se întâmplă doamnei Firea, dar toate aceste lucruri trebuie discutate în partid. Și proiectele pe care PMB le face, pentru că până la urmă partidul este cel care decontează cum se administrează Capitala.

Când eram președintele organizației de București îi invitam pe consilierii municipali și discutam proiectele înainte de a ajunge lae vot în primărie și mi se pare că lucru acesta era potrivit să-l fac.

Ca responsabili în acest partid îi invit la dialog, pentru că niciodată, niciodată, subliniez acest lucru, nu a fost o asemenea situație în PSD”.

Gabriela Firea îl acuză din nou pe preşedintele PSD de sabotaj. Mai exact, spune edilul, sunt întorşi împotriva ei consilierii social-democraţi care nu îi mai votează proiectele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-21Parerea ta...

TRADARE.
20 Oct 2018

Baba asta de androneasca era impotriva puscariasului draKnea , dar dupa ce a cumparat-o cu un viitor post de ministru , a trecut iar in tabara puscariasilor valcov si draknea.
AI BELITO BELINI
20 Oct 2018

Sa vedem firmele capusa , ce fac > Dar si babornita Abramburica - Zapacita invatamintului ?
CE INSEAMNA PSD
21 Oct 2018

PRoastele si SLugile lui Dragnea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz