2019-10-18 21:48

Ecaterina Andronescu rupe TĂCEREA: ”Liviu Dragnea mi-a propus funcția de MINISTRU al Educației”

 |  20:27
Ecaterina Andronescu rupe TĂCEREA: ”Liviu Dragnea mi-a propus funcția de MINISTRU al Educației”

Ecaterina Andronescu a declarat joi la Realitatea TV că președintele PSD, Liviu Dragnea, i-a propus postul de ministru al Educației, adăugând că nu i-a dat încă un răspuns. Andronescu a refuzat să răspundă la întrebările repetate ale moderatoarei despre posibilitatea de a reveni în funcția de ministru după demisia lui Valentin Popa.

Ecaterina Andronescu a spus că, după ce a făcut publică o scrisoare prin care îi cerea demisia lui Liviu Dragnea de la șefia PSD, a avut două întâlniri cu acesta.

Întrebată de moderatoare cum ar putea accepta funcția de ministru de la Liviu Dragnea, căruia i-a cerut public demisia acum o lună și jumătate, pe 14 august, Ecaterina Andronescu a spus: ”ei, țara e cea mai importantă acum”.

Pe 31 august, când apăruseră primele informații despre faptul că Dragnea i-ar fi propus postul de ministru, Ecaterina Andronescu a declarat pentru G4Media.ro că nu a primit nici o ofertă de a prelua Ministerul Educației și că i s-ar părea ciudat să se întâmple acest lucru după scrisoarea deschisă anti-Dragnea.

”Nu am primit această propunere. Cum v-ați putea închipui după scrisoarea pe care am trimis-o? 110% sau cât vreți dvs peste 100% nu se va întâmpla să mi se propună funcția de ministru al Educației. Eu nu sunt de vânzare”, a declarat Andronescu pentru G4Media.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray