2020-05-29 04:28

Elena Udrea a împărţit ghiozdane cu abecedare şi rechizite unor şcolari: Acţiunea va continua în toată ţara

 |  13:21
Elena Udrea a împărţit ghiozdane cu abecedare şi rechizite unor şcolari: Acţiunea va continua în toată ţara

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, a împărţit, vineri, la sediul partidului, ghiozdane echipate cu abecedare şi rechizite unor şcolari din Bucureşti. Udrea a ţinut să precizeze că această acţiune va continua în toată ţara, deoarece a preferat să facă acest gest în loc să îşi lanseze candidatura la Sala Palatului, eveniment ce ar fi costat 20.000 euro.

Citeşte şi: 

"Am luat această decizie pentru că anul acesta copiii s-au dus la şcoală şi nu au găsit abecedare pe bănci. Pentru un copil de clasa I este de neînţeles că domnul Ponta nu a reuşit să rezolve această problemă a abecedarelor. În loc de o lansare a candidaturii mele făcută într-un mod fastuos în care aduceam oameni, am decis să fac acest gest pentru familiile cu copii şi cu posibilităţi materiale reduse", a afirmat candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea.

Liderul PMP a mai spus că această acţiune de împărţire a ghiozdanelor va continua în ţară.

De asemenea, Elena Udrea a ţinut să precizeze că PMP va organiza duminică un marş de protest la adresa Guvernului, care se va desfăşura de la Sala Palatului la Guvern.

Elena Udrea a afirmat joi că nu vrea ca lansarea candidaturii ei să semene cu cea a lui Victor Ponta şi că a decis să organizeze duminică un marş împotriva proastei guvernări. De asemenea, Elena Udrea a anunţat că au fost cumpărate ghiozdane şi abecedare, care vor fi date "în toată ţara".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-26Parerea ta...

NOTA 10 UDREA-PMP! ASA DA!
26 Sep 2014

Nu ai cum sa nu apreciezi ceea ce face Elena Udrea, dar nu numai acum, mereu este implicata in viata oamenilor, nu este prima data cand doneaza, ajuta! Ma intreb cate carti si ghiozdane a oferit Ponta, Dragnea, Sarbu, Oprisan etc. cei mai bogati baron i din tara?! Observ ca si Ponta are 7 case, Iohannis tot 7 case, Macovei 5 case...ei se intrec in case mai fratilor, iar Udrea cu o casa ziceati ca e cea mai bogata?! Iata, ca nu este SI TOT EA DONEAZA oamenilor nevoiasi! Cum sa nu votam dragii mei cu Elena Udrea care a demonstrat ca ea chiar face treaba nu se joaca de-a politica!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine