2020-07-14 07:31

Elena Udrea: Am prieteni procurori şi judectători care iau decizii în urma presiunilor făcute asupra lor

 |  07:46
Elena Udrea: Am prieteni procurori şi judectători care iau decizii în urma presiunilor făcute asupra lor

Elena Udrea a declarat, duminică seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că are prieteni judecători și procurori care i-au spus că iau decizii ca urmare a presiunilor care sunt făcute asupra lor.

„Lumea m-a întrebat de ce așa de târziu. Am avut teama mea să spun aceste lucruri public. Am spus-o când mi-am dat seama că drumul este clar fără întoarcere. și că ce mă aștepatm să se întâmple se întâmplă matematic. Mereu am fost dintre cei care au criticat clasa politică și am criticat parlamentul și am lăudat SRI-ul și DNA-ul. Dar acum este exercitarea puterii la vedere”, a afirmat Elena Udrea.

Deputatul a mai spus că are prieteni procurori şi judecători, care îi spun că iau decizii ca urmare a presiunii care se exercită asupra lor.

”Eu sunt avocat și am prieteni procurori, judecători, care îmi spun că iau decizii ca urmare a presiunii făcute asupra lor. Eu nu spun că sunt eu nevinovată. Dar asta e o altă poveste. Nu spun că dosarele mele sunt politice, nu spun de Iohannis sau Ponta. Eu vorbesc de oameni care au ajuns să aibă toată puterea”, a afirmat Elena Udrea.

”Câtă vreme eu știu un secret și pot să vă și arestez, dacă dau un telefon și vă spun la emisiune să nu pomeniți numele meu, ce faceți, mă mai pomeniți? Sunt oameni care au copii, au cariere și se gândesc ce rost are eroismul acesta, la ce folosește”, a completat deputatul Elena Udrea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
08 Feb 2015

Daca tot ai vomitat carabusii....spune absolut tot....ca reteaua SECURiTATII de judecatori si procurori santajabili a trecut cu arme si bagaje la MAFIA IMOBILIARA...cu ajutorul lui MARINERO EL QIORENZIS....SECURISTUL SANTAJAT DE REGINA DE PLESHKOI
M-IAU
08 Feb 2015

Greseala grosolana in titlu: I-AU DECIZII (!?!?) Dumnezeule mare! Daca nici limba nu o mai aparam (ca din istorie am vazut ce am facut), ce ne mai ramane? Ce ne mai face pe noi romani?
CI ITORUL DE SERVICIU
08 Feb 2015

Din cauza voastra nici numele nu mi-l pot scrie corect, ca mi-ati luat "T" -ul si l-ati pus in titlu, la dom' "JUDECTATORI", ce-or fi aia, sa traiti!
CROCODILUL FLAMAND
08 Feb 2015

mare smekerie,au tastat gresit cateva litere....se editeaza cand o sa-si bea PALSU cafeaua de dimineatza
CROCODILUL FLAMAND
08 Feb 2015

pe cand urmeaza si maneaua AM PRIETENI PROCURORI MAAAAAAAIIII;MA PISH PE JUDECATORI MAAAAAAAAIIII;LA SECURISTI LE DAU SPAAAAGAAAAAAAAA;SI QIORUL MA ARE DRAGAAAAA MAI MAIIIII Hai COPILU MINUNE ce mai astepti...SAU GUTZA...SALAM..BLONDA DE LA CLEJANI...ETC TRAILES BAHTALOO...TZAPTZARAP MANKATZASHHH
CETATEAN
17 Feb 2015

O latura sa aiba asemenea prieteni ? In afara de bica tradatoarea , hoata ?
GOGU
24 Feb 2015

daca se confirma o parte din aceste acuzatii, ii doresc sa stea in puscarie pina se recupereaza toata paguba.daca nu , totul ii apa de ploaie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz