2020-02-27 07:46

Elena Udrea: Aş vrea să nu mai fiu fotografiată non-stop. Există oameni obişnuiţi care îmi fac poze şi le trimit presei

 |  12:02
Elena Udrea: Aş vrea să nu mai fiu fotografiată non-stop. Există oameni obişnuiţi care îmi fac poze şi le trimit presei

Elena Udrea a declarat marți că ar vrea să nu mai fie fotografiată non-stop deoarece se simte vânată. Udrea a ţinut să menţioneze că este pozată chiar şi de oameni obşinuiţi, care trimit ulterior fotografiile presei.

Fostul ministrul a fost marți la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a solicitat judecătorilor să îi fie revocat controlul judiciar impus în dosarul "Gala Bute".

Fiind întrebată dacă dorește să plece în străinătate, Elena Udrea a spus că ar vrea doar să nu mai fie fotografiată non-stop, potrivit Agerpres.

"Nu aș vrea să plec nicăieri. Aș vrea doar să nu mai fiu fotografiată non-stop. Când nu sunt paparazzi, sunt câțiva cetățeni de bine care fac fotografii și apoi le trimit presei, astfel încât efectiv mă simt vânată. Nu fac nimic mai mult decât face orice om. Da, și eu mănânc, și eu dorm, și eu mă duc la toaletă, dar nu cred că astea trebuie să fie momente pe care să le surprindem cu telefonul mobil și să le dăm spre publicare. Fiecare cetățean care are un telefon mobil devine un paparazzo în România", a precizat Elena Udrea.

Chestionată în continuare dacă s-a revăzut cu oameni dragi, chiar dacă unii au denunțat-o, Elena Udrea a spus că are aceleaşi sentimente pentru toţi cei care i-au fost prieteni.

"Din punctul meu de vedere oamenii nu se schimbă. Am aceleași sentimente pentru toți cei care mi-au fost prieteni sau au făcut parte din viața mea la un moment dat. (...) Este nu așa cum ne-am dorit noi să fie, se întâmplă în viață și lucruri pe care nu le meriți", a afirmat Elena Udrea.

Întrebată dacă se gândește să facă un copil, fostul ministru a precizat: "În acest moment, când mă întrebați, nu, dar poate după ce ies din curtea Înaltei Curți de Casație și Justiție".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-04

In legatura cu acest articol...

Elena Udrea, la sediul ÎCCJ. Magistraţii verifică măsurile preventive din dosarul Gala Bute
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
04 Aug 2015

LA CATI GENERALI AU LINS TAMPOANELE TALE...AI PUTEA SA ROGI PE UNUL SA TE AJUTE...ORI PE MAGUREANU..OPREA....ORI PE BOGDAN DRAGOI...ORI PE CIOBANU...ORI PE URDAREANU....DAR PROBABIL CA DEJA ESTI DECARTATA...NU MAI REPREZINTI NICIUN INTERES PENTRU EI...NU MAI AI CE SA LE DAI...IAR CA FEMEIE ESTI LARGA CA O GALEATA...PROBABIL CEI CARE TE POZEAZA FAC STUDII PE CADAVRELE AMBULANTE...ZOMBIE DE BORDEL CE ESTI...IA O OGLINDA....FOLOSESTE-O CU INCREDERE...CURAJ
MATA HARI
04 Aug 2015

Echipa de Comunicare Roxana Dragomir o giugiulea intre piciore mereu si nu era timorata ? Dar cind trimete fotografi de la mare si este uda , nu este timorata ? are 1 miliard pus de o parte si ride .
CROCODILUL FLAMAND
04 Aug 2015

SI CA LUMEA SA PRICEAPA DE CE MAMA DREAQU A AVUT UDREA ATATA IMPORTANTA....EXPLICATIA E SIMPLA...SE NUMESTE PLANUL "BARONII LUI ILIESCU SI MONARHIA LUI PAULICA-PULICA,PRINTUL DE TINICHEA"......AR FI VRUT IDIOATA ASTA SA DEVINA "REGINA" LUI PAUL..(VISURI BEZMETICE DE BORDEL)...IAR NOI PAPAGALII MAFIEI....SA O ADMIRAM CUM SARE CU PARASUTA DIRECT IN MORMANELE DE BANI DE LA SNAGOV...UN FEL DE ELENA CEAUSESCU DAR CU COROANA....TZYGANKA-IMPARATEASA...MA MIR CA NU S-A SUPARAT IMPARATUL IULIAN CA VREI SA-I FURI COROANA...SI MANELELE
EU THE BEST SPRE OFTICA PROSTI
04 Aug 2015

Nu poate fi numita vacanta la Elena Udrea, deoarece nu are pic de intimitate, nu poate face plaja deoarece toata lumea o pozeaza, la terasa la fel e filata si cand serveste masa, la cumparaturi etc. Peste tot este vanata plus de asta nu inteleg pe ce baza este sub control judiciar daca nimeni nu a adus dovezi ca ar fi gresit macar cu 1% din toate acuzatiile. Dosarul Gala Bute este facut pe genunchi la comanda si marsat tot la comanda, doar-doar le-ar fi mers sa o inchida fara probe sa dea sange prostimii, sa isi faca DNA imagine pe seama ei. Ori asa ceva intr-un stat european nu este permis. Va fi achitata cu siguranta,astept ca ea sa ceara despagubiri cat un PIB al unei tari bogate, pentru ca i-au facut un mare rau.
CROCODALMULE SI MATACORVA
04 Aug 2015

Primi doi comentatori sunt cu poza blondei in mana la alegere si cu alta mana la rece vai de voi mai rebegitilor, impotentilor, care n-ati atins o femeie in viata voastra de urati si sarantoci ce sunteti
PARADISUL CRACILOR
04 Aug 2015

Ii fotografiaza bubele de sifilix si varsat de vint de la Araboi si tigani , la origine . Fratiliii din Drumul Taberiii este mai real , decit ea . A stat 10 luni .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine