2020-01-21 01:34

Elena Udrea: Cei care au derulat contractul Microsoft sunt în libertate, îşi petrec sărbătorile de iarnă la Miami

 |  08:28
Elena Udrea: Cei care au derulat contractul Microsoft sunt în libertate, îşi petrec sărbătorile de iarnă la Miami

Elena Udrea a declarat, luni seara, în plenul Camerei Deputaţilor, că cei care au avut activităţi directe în derularea contractului „Microsoft” sunt în libertate, iar cei care au iniţiat „afacerea” îşi permit să petreacă sărbătorile de iarnă la Miami.

Citeşte şi: 

„Vă întreb: într-un dosar care a pornit ca cel mai mare dosar de corupţie din România în campanie electorală, într-un dosar în care au fost vehiculate numele a nouă miniştri presupuşi vinovaţi, a zeci de persoane, oameni de afaceri, angajaţi ai instituţiilor, de asemenea presupuşi vinovaţi, azi avem în închisoare doi oameni care nu au accepat să spună lucrurile care le-au fost cerute şi se cere arestarea preventivă a Elenei Udrea, în condiţiile în care toate celelelate persoane presupuse a fi vinovate sunt în libertate, cei care au avut activităţi directe în derularea acestui contract sunt în libertate, iar cei care au iniţiat această afacere nu numai că sunt în libertate, îşi permit să-şi petreacă sărbătorile de iarnă la Miami”, a afirmat Elena Udrea.

Citeşte şi: 

Deputatul a mai spus că prin solicitările de arestare preventivă se încearcă reducerea sa la tăcere.

„Întrebarea este de ce se cere arestarea preventivă a Elenei Udrea? Fără a intra pe fondul cauzei, este evident că există un singur motiv pentru care în doar cinci zile s-au abătut asupra mea şase cereri de arestare preventivă, de urmărire penală, iar acest motiv este reducerea mea la tăcere. Elena Udrea trebuie să tacă pentru că adevărurile pe care eu le spun, pe care le pot spune de acum încolo, sunt periculoase pentru unii. Nu există niciun argument legal în acest moment pentru care să se ceară arestarea preventivă a Elenei Udrea. Există în schimb teama de ceea ce eu pot spune şi de ceea ce eu am curaj să spun”, a susţinut Elena Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray