2020-07-03 23:19

Elena Udrea: Chiar dacă am fost ţinta lui Vadim, Dumnezeu să-l ierte!

 |  12:20
Elena Udrea: Chiar dacă am fost ţinta lui Vadim, Dumnezeu să-l ierte!

Elena Udrea a transmis un mesaj de condoleanţe pentru familia lui Corneliu Vadim Tudor, în ciuda faptului că de-a lungul timpului a fost ţinta acestuia. Udrea susţine că Vadim a jignit şi calomniat multe persoane, dar cu toate acestea nu trebuie să uităm să fim umani.

"Imi este greu sa cred cat de putin umani mai suntem! Corneliu Vadim Tudor a jignit şi calomniat, eu însămi am fost ţinta lui: ţigancă, jidancă şi curvă. Cu toate acestea, sunt trista si indignată de atitudinea unora care zilele trecute purtau fatarnic grija refugiatilor iar acum se bucură de moartea unui om. Care mai sunt minimele valori pe care le mai respectam, daca nu pe cele crestine? Dumnezeu să-l ierte şi să-i aibă în pază familia!", a precizat Elena Udrea, într-o postare pe pagina sa de Facebook.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-15

In legatura cu acest articol...

Condoleanţe din partea lui Victor Ponta pentru familia lui Corneliu Vadim Tudor

Ultima postare a lui Vadim Tudor, o poezie despre moarte

Corneliu Vadim Tudor a murit!
Parerea ta...

CROCODILUL-ROBIN HOOD
15 Sep 2015

HA HA N-AI GHICIT....MAI INCEARCA....OARE A CUI TINTA ESTI...DEJA MI-AM PREGATIT SAGEATA...CU CAP DE TITAN...INVELITA IN PREZERVATIV DUREX...INTRA PE KUR SI IESE PE GURA...SI TE FACE MIX-GRILL...FRIPTURA
MARIA TEREZA DE PLESHKOI
15 Sep 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
VADIM, O HAZNA MOARTA!
15 Sep 2015

N-ar fi trebuit sa fii nici trista, nici indignata dupa decesul Tribunului, Elena Udrea, ci, poate cel mai indicat, indiferenta, fiindca ( Dumnezeu sa-l ierte/ cu trei boabe fierte ) in mintea si la gura sa s-au adunat toate dejectiile din haznalele omenirii, niste jigniri infioratoare, toate - chipurile - sub la adapostul genului literar care nu se pedepseste, a pamfletului...Avea acest om atata otrava in suflet, incat preaplinul il ejecta prin stropi si spume la gura...probabil ca ultimul cuvant inainte de a-si da duhul a fost tot o ordinarie, in privinta legaturii sale nemeritate cu Dumnezeu!!!
TEPES-DRACULA
15 Sep 2015

AM SI EU O TZEAPA ASCUTITA PENTRU LEANTZA-TREANTZA-FLEANTZA CARE SUGE CLANTZA PE PLAJA LA CONSTANTZA
ANONIM
15 Sep 2015

Curind te duci linga el .
ANONIM
15 Sep 2015

chilotareasa murdara la constinta . a furat de la copii .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz