2020-01-28 16:37

Elena Udrea dezvăluie ce a scris în denunţul pe care l-a făcut la Parchet: Viitorul şef SRI va fi ales de Coldea!

 |  07:20
Elena Udrea dezvăluie ce a scris în denunţul pe care l-a făcut la Parchet: Viitorul şef SRI va fi ales de Coldea!

Elena Udrea dezvăluie ce a scris în denunţul pe care l-a făcut la Parchet. Deputatul a precizat, joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că a spus în denunţul pe care l-a făcut la Parchet că "viitorul şef SRI va fi ales de Coldea". Udrea a mai menţionat că "singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele".

Citeşte şi: 

"Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu aceasta ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale. Îl felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România", a scris Elena Udrea pe contul său de Facebook.

Deputatul PMP a mai afirmat că îl roagă pe Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul ei referitoare la Eduard Hellvig şi Florian Coldea, pentru a se vedea că lucrurile se întâmplă "exact aşa" cum a spus ea că se vor întâmpla "încă din noiembrie".

Elena Udrea a ţinut să precizeze că are voie să comunice pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii (SRI). 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine