2020-06-03 13:54

Elena Udrea: Îmi doresc să fiu un preşedinte mai bun decât Traian Băsescu

 |  08:37
Elena Udrea: Îmi doresc să fiu un preşedinte mai bun decât Traian Băsescu

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, marţi seara, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, că îşi doreşte să fie "un preşedinte mai bun decât Traian Băsescu".

"Îmi doresc să fiu un preşedinte mai bun decât Traian Băsescu", a afirmat candidatul PMP la alegerile prezidenţiale.

Fiind întrebată ce greşeli consideră că a făcut Traian Băsescu în cei 10 ani, Elena Udrea a spus că preşedintele a avut de dus o luptă pe care un alt şef de stat nu ar fi dus-o. 

afirmat: "Dacă m-aş gândi, evident că aş găsi lucruri pe care să spun că le-ar fi putut face mai bine. Dar Traian Băsescu a fost preşedinte într-un anumit context istoric în care s-a aflat această ţară. A avut de dus o luptă pe care nu cred că alt preşedinte ar fi dus-o, de aceea a şi fost suspendat de două ori, în 10 ani. S-a luptat cu un sistem. Preşedintele care vine nu trebuie să mai ducă lupta aceasta. Este suficient să fie puternic încât să păstreze rezultatele acestei lupte - justiţie independentă de clasa politică şi de alte grupuri de interese, instituţii care să funcţioneze transparent şi în interesul statului şi reforme începute care trebuie să fie duse la bun sfârşit. Dacă viitorul preşedinte e suficient de puternic să continue ce a început preşedintele şi să adauge lucrurile de care în ţara asta este nevoie, nu trebuie să se muleze perfect pe profilul lui Traian Băsescu. Preşedintele a jucat într-un anumit context, viitorul preşedinte va juca în alt context”, a precizat candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-01Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
01 Oct 2014

Tudor Gheorghe - La Chilia-n port (asta e ce o sa fiti amandoi,niste detinuti model la stuf si piatra)
MARINELU
01 Oct 2014

Asta se cheama PARANOIA!
INCOGNITO
02 Oct 2014

Nuţico, având în vedere uriaşa ta capacitate de "absorbţie" (numai Băselu şi încă vre-o mie, dinaintea lui ştiu!), mai bine zis, de "sucţiune", sigur vei fi o "prezidentă" f. bună, dar la fetele vesele, de pe centură! Poţi chiar să-ţi deschizi şi un stabiliment, din-ăla cu felinare roşii, iar acolo sigur vei fi "preşedintă", adică matroană! :-)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine