2020-06-06 23:56

Elena Udrea: În România, fiecare fură cât poate. Şpaga este generalizată

 |  08:51
Elena Udrea: În România, fiecare fură cât poate. Şpaga este generalizată

Elena Udrea a declarat, marţi seara, că, în România, fiecare fură cât poate, şpaga fiind generalizată. Aceasta a ţinut să precizeze că cine fură o găină, ar putea fura şi un milion de euro.

"Oamenii împart gravitatea faptelor în funcție de percepția pe care o au ei asupra sumelor. Dacă cineva a furat o găină, evident nu li se pare la fel de grav. Ei nu vor să vadă arestați pe cei care au furat puțin. Ei vor să vadă arestați pe cei care au furat mult. Eu găsesc justificat acest punct de vedere și această atitudine, pe de altă parte ea ascunde o mare ipocrizie: în realitate, în România, fiecare fură cât poate! Deci șpaga este generalizată în România și cine fură o găină să fiți convins că, dacă ar putea, ar fura un miliona de euro", a declarat Elena Udrea.

"Eu cred că se justifică situația aceasta printr-o mentalitate greșită pe care o avem. O mentalitate care face ca pe de o parte poporul să fie tolerant față de cei care fură, dacă se împarte cu cetățenii, pe de altă parte oricine își dorește să fie în situația de a câștiga ceva, chiar și în mod ilegal. Și cred că această mentalitate s-a construit în timpul comunismului când fiecare fura de la locul de muncă", a completat aceasta, la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-27Parerea ta...

MARIA TEREZA DE PLESHKOI
27 Iul 2016

MARUL DE LA P-M-P ESTE FOFOLOANCA-FLEASKA LUI UDREA....PLINA DE BOLI TROPICALE DE LA ARABOII DIN DUBAI
ANONIM
27 Iul 2016

TOATE NENOROCIRILE DE DUPA 1989 SE DATOREAZA POLITRUCILOR, IMPOSTORILOR, BANDITILOR SI CIOCIOLINELOR CA TINE PROSTITUATA DE PLESCOI CE ESTI
MATA HARI DE PLESCOI
27 Iul 2016

SA ARZI IN ZMOALA OTREAPA , NU AI MURIT DE BOLI DE LA ARABOI
ANONIM
27 Iul 2016

Obsrvati ca DNA nu pare a tine cont de afirmatiile doamnei Elena Udrea, neintervenind deocamdata in spetele pe caremdoamna Elena Udrea le cunoste si pe care le afirma public ? De ce considerati ca DNA nu se autosesizeaza cu privire la spetele cu privire la care doamna Elena Udrea face referire , contribuind la prinderea celor ce incalca legea ?
ANONIM
27 Iul 2016

CE MERGEA CURVA DIN USI IN USI , LA BIROURI SECU , MINISTERE , MAFIOTI , MINISTERE , COTROCENI SAU TIGANI , PESTE TOT ARANJA O PARANGHELIE CU JMEN SI PARFUM DE TIGANCA CU VARSAT DE SIFILIX PE FATA
IULIANA
02 Aug 2016

Daca mai spui ca toti furam am sa te dau in judecata.Nu toti suntem ca tine madam de Ples coi.
ANONIM
02 Aug 2016

ALA FURA GAINA DE FOAME
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine