2020-07-09 05:50

Elena Udrea, la Secţia 2 de Poliţie în cadrul controlului judiciar

 |  09:29
Elena Udrea, la Secţia 2 de Poliţie în cadrul controlului judiciar

Elena Udrea a fost, vineri dimineaţa, la Secția 2 de Poliție în cadrul controlului judiciar din dosarul Gala Bute, potrivit b1.ro. Fostul ministru urmează să meargă în Parlament, unde Comisia Juridică va da un aviz în privinţa cererii privind reţinerea şi arestarea preventivă a deputatului într-un nou dosar.

Elena Udrea nu a făcut multe declaraţii la ieșirea din secția de poliție, ea afirmând doar că este pregătită să meargă să le vorbească deputaţilor din Comisia Juridică și să studieze noul dosar.

Deputatul Elena Udrea a venit joi dimineață, la Palatul Parlamentului, pentru a citi noul dosar prin care DNA cere reţinerea şi arestarea preventivă a sa. Fostul ministru a declarat că deocamdată nu știe toate detaliile din dosar.

"Am văzut doar ce spuneți dumneavoastră, presa. Doar dumneavoastră aveți informații diferite sau interpretări diferite. (...) Mă duc să văd acuzațiile, să văd ce vorbesc, mai ales că din comunicatul DNA n-am înțeles foarte bine despre ce e vorba, despre ce ani, despre ce sume. Nici măcar nu știu pe ce să mă pronunț", a precizat Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Deputatul a susţinut că îi va fi ușor să citească noul dosar care are șapte volume, în condiţiile în care dosarul "Gala Bute" avea 70.

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a cerut marți Camerei Deputaților ridicarea imunității pentru urmărirea penală, reținerea și arestarea preventivă a Elenei Udrea într-un nou dosar în care este cercetată pentru „luare de mită în formă continuată, trafic de influență în formă continuată, instigare la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru sine, efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile în virtutea funcției, spălare de bani în formă continuată, fals în declarații de avere în formă continuată (cu referire la declarațiile de avere din perioada 2009 — 2012)”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-23

In legatura cu acest articol...

Elena Udrea, la Parlament pentru a citi noul dosar în care se cere arestarea sa

Elena Udrea, despre noul dosar: Mă voi apăra în afara țării. Nu mă mai pot lupta cu acest sistem

DNA cere încă o dată arestarea fostului ministru PDL. Elena Udrea are dosar nou
Parerea ta...

MATA HARI DE PLESCOI
23 Oct 2015

Si uite acum am ajuns campioni Mondiali la furat cu toata gasca Matrozu - Blaga - Boc - Udrea - P D L .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz