2019-10-15 07:14

Elena Udrea: Mă bucur pentru achitarea lui Tăriceanu, dar revolta sa împotriva abuzurilor din justiţie este ipocrită

 |  07:52
Elena Udrea: Mă bucur pentru achitarea lui Tăriceanu, dar revolta sa împotriva abuzurilor din justiţie este ipocrită

Fostul ministru Elena Udrea afirmă că se bucură pentru achitarea lui Călin Popescu Tăriceanu, dar cosideră că revolta acestuia mpotriva abuzurilor din justiţie este "ipocrită", atât timp cât l-a lăudat pe Tudorel Toader, deşi acesta nu a emis ordonanţa reparatorie care ar fi permis celor condamnaţi de completele nelegale să depună contestaţii la executare, deşi nu mai erau în termen.

"Mă bucur pentru domnul Tăriceanu, că a fost achitat într-un proces nedrept, unul dintre cele multe instrumentate de statul paralel împotriva adversarilor politici, sau oameni de afaceri, sau lideri de opinie, sau jurnalişti ori patroni de presă etc. Din fericire, a avut şansa să îi fie judecat dosarul de un Complet format de unii dintre cei mai integri judecători de la ÎCCJ şi care nu sunt controlaţi de către SRI. Eu nu am avut această şansă, spre exemplu. Nu le dau numele, pentru că nu vreau să îi expun. Dar nu pot să nu remarc că revolta domnului Tăriceanu exprimată în intervenţiile de la tv, împotriva abuzurilor făcute de statul paralel este ipocrită, cât timp discursul dânsului, foarte argumentat, corect şi coerent altfel, nu a avut nicio urmare în anii de când ne tot spune cât luptă dânsul pentru drepturi şi libertăţi", scrie Udrea.

Ea dă ca exemplu faptul că Tăriceanu nu a cerut un lucru elementar ministrului ALDE, Tudorel Toader: să facă dreptate celor condamnaţi de completele de 5 constatate ilegale de CCR, care nu mai erau în termen să depună contestaţie la executare şi "care încă sunt în puşcării şi se uită cu speranţă la domnul Tăriceanu, al doilea om în stat, când vorbeşte de luni de zile despre ordonanţa reparatorie, care nu a mai venit".

Ea susţine că Tăriceanu i-a luat apărarea lui Toader şi a spus că el consideră că Toader a făcut mult pentru consolidarea statului de drept.

"În concluzie, multe vorbe, puţine fapte...că de, e an electoral, conchide Elena Udrea.Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat definitiv, luni, pe preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, în dosarul în care era acuzat de mărturie mincinoasă. Tăriceanu a fost acuzat de procurorii DNA că a minţit în declaraţiile date ca martor în dosarul retrocedării unei suprafeţe din Pădurea Snagov şi a fermei Băneasa, în care sunt judecaţi prinţul Paul, Remus Truică, Tal Silberstein şi Dan Andronic.

Tăriceanu, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că bucuria sa că a fost achitat este umbrită de faptul că ştie că foarte mulţi alţi oameni care au fost sau sunt în aceeaşi situaţie cu el nu şi-au încheiat încă procesele.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-23Parerea ta...

PRIETENOSUL
23 Apr 2019

condamnata asta de Urdrea nu mai are limite' Dupace a furat de s-a rupt acum da lectii de moralitate prin presa. Presa interesata bineinteles. Sa va fie rusine excrocilor.
MARMADUKE
23 Apr 2019

Dar este de apreciat loialitatea ei fata de gruparea din care a facut parte. Nu a vomitat ca alti "barbati".
Doresc sa comentezMAI VECHI...

A fi sau a nu fi ca Traian Băsescu? Discuţia despre cum este sănătos să fie viitorul preşedinte se învârte în jurul eternei întrebări: A fi sau a nu fi ca Traian Băsescu? Absolut nimeni nu pune problema să semene, măcar un pic, cu Ion Iliescu, Emil Constantinescu sau Adrian Năstase. O tabără în cunoştinţă de cauză, cealaltă din nerecunoştinţă
19 Aug 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray