2020-01-25 06:28

Elena Udrea revine în România

 |  10:19
Elena Udrea revine în România

Elena Udrea se întoarce în România. Anunţul a fost făcut chiar de iubitul fostului ministru al Dezvoltării şi Turismului, potrivit România TV. Duminică, fostul ministru a fost văzut într-un avion care a aterizat la Frankfurt.

Elena Udrea a plecat, după mai bine de un an, din Costa Rica. Aceasta s-a întors în Europa, alături de fiica sa şi de mama sa, cu un avion de linie care a aterizat pe aeroportul din Frankfurt.

Momentan, Udrea s-ar afla în Germania, la Frankfurt. Nu există informaţii despre următoarea destinaţie a Elenei Udrea, însă iubitul acesteia a afirmat recent că ar dori să-şi boteze fiica în România.

Elena Udrea a fugit din România în februarie 2018 în Costa Rica. Câteva luni mai târziu, în iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Patru luni mai târziu, Udrea și Bica erau arestate în Costa Rica.

Elena Udrea a fost capturată pe 3 octombrie și timp de trei luni s-a confruntat cu rigorile închisorii de acolo. Fostul ministru al Turismului a fost eliberat din închisoare, după ce judecătorii au decis suspendarea pedeapsei de șase ani de închisore în dosarul Gala Bute.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine