2020-07-04 16:11

Elena Udrea: Rezultatul PNL la alegeri indică prăbuşirea preşedintelui Klaus Iohannis

 |  13:09
Elena Udrea: Rezultatul PNL la alegeri indică prăbuşirea preşedintelui Klaus Iohannis

Elena Udrea a declarat luni, referitor la rezultatele obținute de PNL la alegerile locale din București, că acestea indică prăbușirea președintelui Klaus Iohannis.

„Pentru mine nu este o surpriză scorul obținut de PSD la alegeri. M-am așteptat să câștige PSD. (...) Un scor la București pentru PNL atât de mic, atât pentru partid, cât și pentru candidați, arată, din punctul meu de vedere, prăbușirea lui Iohannis. Iohannis a avut un scor foarte bun la București, un scor foarte bun pe electoratul informat, care stă mult pe internet, cel care eventual a ieșit în stradă și a schimbat Guvernul Ponta, un electorat care astăzi fie nu ieșit la vot, fie nu a dat votul PNL și cu siguranță s-a retras din a-l susține pe Iohannis.”, a afirmat Elena Udrea, potrivit b1.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-06Parerea ta...

ANONIM
06 Iun 2016

Ati observat ce fitile si si petarde cu efect intarziat lanseaza Traian Basescu in politica in interventiile publice pe care le are, asteptand ca acestea sa provoace deranj in randurile adversarilor ? Modul specific de a face politica al lui Traian Basescu ,considerati ca a devenit evident dupa concedierea minerilor si inchiderea de mine din perioada cand era ministru al transporturilor si negocia acorduri cu Banca Mondiala ?Considerati ca in acea perioada ar fi putut concedia si artificieri din randurile minerilor ?
ANONIM
06 Iun 2016

Traian Basescu si Elena Udrea fac parte din acel partid micut a carui sigla se zareste in spatele doamnei, in fotografia ce ilustreaza articolul ?
ANONIM
06 Iun 2016

Dupa cum au prezentat unele surse se pare ca ar fi iesit la vot indeosebi persoanele peste 45 de ani, alegatori care ar trebui sa fie grupul vizat de politicile din care face parte si doamna Elena Udrea ?
ANONIM
06 Iun 2016

Deci, (...) alegatori care ar fi trebuit sa fie grupul vizat de politicile partidului din care face parte si doamna Elena Udrea ?
ANONIM
06 Iun 2016

Puteti constata ca desi electoratul vizat de PMP ar fi isit la vot, mesajele politice transmise de acest partid nu au fost de natura sa starneasca si curiozitatea unui astfel de electorat ?
PARADISUL CRACILOR
07 Iun 2016

Cind a iesit din puscarie sa dus cu sularaul din Caracal la mare , sa se sature de balite .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz