2020-06-02 15:57

Elena Udrea: România a fost prinsă nepregătită de criza imigranţilor

 |  12:17
Elena Udrea: România a fost prinsă nepregătită de criza imigranţilor

Elena Udrea a precizat sâmbătă, că România a fost prinsă nepregătită de criza imigranţilor. Fostul ministru susţine că decidenții pentru România au de apărat interesele unei țari şi nu se pot purta ca reprezentanții unui ONG.

"Criza imigrantilor a prins România nepregatită. Adică autoritățile nu au înțeles situația și nici consecințele ei. Președinția și Guvernul nu au exprimat niciun punct de vedere, nu au participat la dezbaterile de la nivel european și, ne-am trezit că avem obligația să primim 6300 de imigranți după un mecanism decis fără să fim măcar consultați", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

În ceea ce priveşte Consiliul JAI, în care se va discuta situația refugiaților la nivel european, Elena Udrea a afirmat că odată ce România va accepta mecanismul cotelor, nu-l va mai putea contesta atunci când numărul imigranților va crește.

“Problema pe fond, ca țara membră UE cu dreptul macăr de a avea puncte de vedere, este dacă suntem de acord ca România să găzduiască imigranți din țări musulmane? Principiul fiind admis, nu te mai poți opune când vor fi înca vreo câteva sute de mii de distribuiti. Ca oameni, noi ne putem permite să fim emotionați și să privim lucrurile din perspectiva umanitară. Decidenții pentru România însă, au de apărat interesele unei țari, nu se pot purta ca reprezentanții unui ONG”, a mai scris aceasta pe rețeaua de socializare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-12Parerea ta...

O POZITIE PERFECTA A ELENEI UD
12 Sep 2015

Buna pozitia ta, Elena Udrea, buna si la timp postata pe facebook! O asteptam, cuvantul tau din final zgandarind sentimentul de demnitate si de mandrie nationala. Ca sa vezi ce a ajuns Romania sub Sasul de la Sibiu : deciziile UE se iau fara a lua in considerare Tara noastra, fara a o mai consulta, iar omul din fruntea Statului a fost mirosit de alde Junker ca o marioneta excusrionista care spune da orice i s-ar porunci de catre tante Merkel!!!
UNDE E KROKOBAURUL JEGOS?
12 Sep 2015

Unde umbli sambata, janghinos urat? Sau in weekend postacii sunt liberi?! Bai, mortule de foame, du-te ba si cauta prin tomberoane nu mai dormi acoperit cu cartoane la usile blocurilor!!!
SUBSCRIU
12 Sep 2015

Cine sa se ocupe de tara? Ponta e in Turcia, Iohannis preocupat cu redecorarea Vilei Lac 3 absorbit de luxul care i se pregateste. Muhalache ia notie de la Basescu i le pune pe hartie si i le aurnca sub nas, dar tot nu-i convingator sasul si tot greseste. Udrea si Basescu ne reprezinta cu adevarat, le pasa si cu asta basta. Cine mai zice ca nu ei sunt cei mai buni politicieni, cei mai umani si de dreapta cu adevarat, sunt mancatori de rahhat, postaci, frustrati, prosti, incompetenti. Imigrantii nu au ce cauta la noi, suntem prea saraci sa-i mai tinem si pe ei si familiile lor care vor veni, avem pe batranii nostri care nu au bani de caldura la iarna, de mancare, tinerii fara serviciu, in privat sunt probleme, cum sa-i ai tinem si pe ei???? Udrea are mare dreptate, suntem si vom fi nepregatiti, Si cand vine prima zapada tot nepregatiti sunt cei de la putere.
KROKODILE HUNDE HESTI
12 Sep 2015

bey te-au dat afara sau la bardid nu lucrati sambata si duminica ? ori te-ai convins ca erai prost si aberai ?
CROCODILUL FLAMAND
12 Sep 2015

Dosare grele, precum Loteria/INTRALOT, ANRP3, Mega-Dosarul IT2/Microsoft/EADS, CFR Marfă sau Transalpina1 vor fi detonate de procurorii DNA-miniștri implicați în Microsoft/EADS,dar și în Loteria/INTRALOT. Dosare noi au răsărit în sertarele de la DNA pentru Elena Udrea și Viorel Hrebenciuc NUTZY-SPAIMA PUTZY LA TARGSOR....IN VACANTA PE 20DE ANI...BYE BYE BITCH
MATA HARI DE PLESCOI
12 Sep 2015

ARE EXPERIENTA CU ROXANA LA MACIUCI CIRCUMSCRISE DE LA 13 ANI .DECI ARE EXPERIENTA . DAR BANI 10 MILIOANE DE EURO DA-TI LUI MAZARE SA REPARE CAZINOUL DIN CONSTANTA , UNDE SAU DETURNAT ? .......SPUNE CROCOBAU .
ANONIM
12 Sep 2015

Ai venit la treaba KROKOBAUR turbat? Si l-ai luat cu tine si pe bolovanul MĂ-TA HARI de la Gubaucea? Minunat, faceti amandoi un cuplu perfect : o sa ramaneti incarligati precum cainii la coţăială !!!
CROCODILUL FLAMAND
12 Sep 2015

ADEVARUL O SA SE VADA DUPA NOILE DOSARE....NISTE BAIETI VESELI...SECURISTI DE LA DIE-SIE...INCEPAND CU RISTEA PRIBOI,TRUICA,BOGDAN DRAGOI,MAGUREANU,URDAREANU SI ALTII DIN CONTRAINFORMATII DIN GRUPUL BASESCU DE VALUTISTI S-AU FOLOSIT DE UDREA,BICA,CRINUTA SI ALTE PANARAME CA SA DETURNEZE BANII B-N-R IN COMPLICITATE CU 666ITZIK-ARESCU666
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine