2020-07-09 05:04

Elena Udrea şochează: Nu m-ar mira dacă Viorica Dăncilă ar trece la Pro România

 |  09:55
Elena Udrea şochează: Nu m-ar mira dacă Viorica Dăncilă ar trece la Pro România

Elena Udrea afirmă, într-o postare pe Facebook, că nu ar mira-o dacă Viorica Dăncilă ar trece la Pro România, formaţiune condusă de Victor Ponta, şi în care şi-au făcut loc alţi doi foşti premieri, Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, argumentând că, odată cu femeile susţinute de Liviu Dragnea în funcţii publice, "a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii".

"Situaţia lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susţinute de el în diverse funcţii publice importante, a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii", scrie fostul ministru.  "Nu m-ar miră dacă, după Grindeanu şi Tudose, şi Viorica Dăncilă ar trece la Pro România", mai afirmă Udrea.    Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi seară, că Viorica Dăncilă este mai stăpână acum pe Guvern decât era în primele zile de la preluarea funcţiei şi că în ultimele luni au discutat mai puţin, dar că relaţia dintre ei este bună, potrivit News.ro.   Liviu Dragnea a fost întrebat, joi seară, la Antena 3, despre relaţia pe care o are cu premierul Viorica Dăncilă. “Acuma e mai e mai stăpână pe Guvern, e firesc. În primele zile era, totuşi, o meserie nouă, o funcţie nouă, o poziţie nouă, nu mai fusese în vreun guvern până atunci, cu atât mai puţin prim-ministru. Discutam mai mult. În ultimele luni şi eu am zis să vorbim mai puţin pentru că a început să se implice mai mult în activitatea Guvernului. De la 1 ianuarie nici nu mai este acelaşi timp la dispoziţie pentru a purta discuţii, sunt tot felul de întâlniri, deplasări şi acum e plecată, la Dubrovnik am înţeles. Deci numai e acelaşi timp disponibil de discuţie, dar relaţia e bună. Nu vreau să amestec un lucru, adică nu facem pereche politică doamna Dăncilă cu domnul Toader”,  a afirmat Dragnea.

Întrebat dacă PSD ia în calcul schimbarea premierului, liderul social-democraţilor a răspuns: “Nu văd de ce. Chiar nu văd de ce”. 

 

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-14Parerea ta...

@ GHITA...
14 Apr 2019

Plagiatorul corupt cu cetatzenie sârba ponta se va intoarce in mafia psd dupa plecarea '' borfasului national'' la puscarie. El gashca lui refuza sa voteze inlaturarea din fruntea camerei deputatilor a '' borfasului national ''. Mai e si udmr care '' ciuguleste '' de la psd. Mai sunt si minoritatile lui pampuccian care '' ciugulesc'' de la psd. La europarlamentare ii putem DA NOI AFARA DIN EUROPA PE BORFASII PSD-ALDE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz