2020-08-11 16:49

Elena Udrea: Toți cei care sunt prinși că au luat șpagă şi spun că au dat-o mai departe sunt bine mersi

 |  14:05
Elena Udrea: Toți cei care sunt prinși că au luat șpagă şi spun că au dat-o mai departe sunt bine mersi

Elena Udrea a declarat, marţi, la ieşirea de la sediul DNA, unde a fost audiată timp de câteva ore privind noile acuzații care i se aduc în dosarul Gala Bute, că toți cei care sunt prinși că au luat șpagă sau au făcut ceva ilegal şi spun că au dat-o mai departe sunt bine mersi. Udrea a ţinut să precizeze că nu va face denunțuri decât împotriva generalului SRI Florian Coldea.

Citeşte şi: 

„Eu constat următorul lucru: toți cei care sunt prinși că au luat șpagă sau au făcut ceva ilegal spun că au dat-o mai departe, și sunt bine mersi. Nu știu, trebuie să spun și eu că am dat mai departe sau ceva? Tehnica aceasta îi face pe cei care practică asta scăpați. Singurul care a rămas în arest este Rudel Obreja, care n-a vrut să declare ce i s-a cerut, restul au spus că ce au luat au dat mai departe. Față de domnul Coldea voi face denunțuri până le ia cineva în serios. Dacă asta l-a ajutat să fie liber, eu îi doresc să fie sănătos (n.r. Dorin Cocoș)”. După ce stai trei luni în arest, probabil că spui orice ți se cere ca să pleci”, a precizat Elena Udrea

Citeşte şi: 

Deputatul PMP Elena Udrea a fost citată de procurorii DNA la ora 8:30. Aceasta a luat cunoștință de cele trei noi acuzații care i se aduc în dosarul Gala Bute și pentru care DNA a cerut Camerei Deputaților încuviințarea arestului preventiv și începerea urmăririi penale.

Citeşte şi: 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-24Parerea ta...

MAFIA E LA DNA SI LA GASTI DIN
24 Feb 2015

DNA cere arestarea nevinovatilor, foarte tare!Ceausescu e aici sa se bucure?Iar penalii, turnatorii daca zic ce gadila urechilor procurorilor din DNA sunt liberi. Daca Udrea nu minte, nu toarna si ca e demna, o retin ca si pe Obreja, n-a scris ce i se dicta si il tin in arest.Breazu la fel.Adta-i Justitie?NU,EXECUTIE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz