2020-05-31 12:57

Elena Udrea: Victor Ponta încearcă să-l atragă pe Traian Băsescu în campanie ca să-şi creeze un avantaj

 |  08:19
Elena Udrea: Victor Ponta încearcă să-l atragă pe Traian Băsescu în campanie ca să-şi creeze un avantaj

Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Elena Udrea, a declarat, marți seară, că Victor Ponta încearcă să îl atragă pe preşedintele Traian Băsescu în campania pentru alegerile prezidenţiale pentru a-şi crea un avantaj. În opinia liderului PMP, Ponta este un prim-ministru slab, care nu ştie economie şi care nu-şi îndeplineşte atribuţiile.

„Se încearcă atragerea preşedintelui în campanie, pentru a se crea un avantaj unui candidat, anume lui Victor Ponta. Se încearcă deturnarea campaniei în avantajul unui candidat, în favoarea lui Victor Ponta. De ce se raportează Victor Ponta mereu la Traian Băsescu, pentru că preşedintele nu mai candidează? Eu propun să ne ocupăm de campanie, preşedintele nu mai candidează”, a precizat Elena Udrea, relatează Evenimentul Zilei.

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale a mai spus că premierul Victor Ponta nu ştie economie, nu îşi îndeplineşte atribuţiunile și este un prim-ministru slab.

Elena Udrea a ţinut să precizeze că nu l-ar pune premier pe Traian Băsescu, deoarece are în vedere tineri politicieni, oameni din mediul privat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-27Parerea ta...

VASILE GEORGESCU
27 Aug 2014

In loc sa se ingrijeasca de Elena Udrea si de Traian Basescu, ortodoxul Ponta Naum ar face bine ca in perioada campaniei electorale sa-si paseze prerogativele constitutionale de prim-ministru catre altcineva, sa nu mai calce pe la guvern pentru a nu se interpreta ca-si foloseste functia in scopuri electorale...la fel si Harley Davidson Tariceanu, sa abandoneze Senatul, sa incalece pe motocicleta si sa plece in campanie! Legat de Manechin Tariceanu : lui cine ii plateste campania electorala, tata mare?
TREBUIE SA CASTIGE UDREA
27 Aug 2014

Ponta, practic nu are cu cine si cu ce sa-si faca campanie! Cu ce ar putea veni el in fata electoratului? Cu ce sa se laude cand stim ca pe investii are ZERO. Daca nu erau proiectele Elenei Udrea, el astazi, nu ave ce guverna, nu avea unde sa taie panglici, nu ar fi avut venituri la buget, iar somajul ar fi fost si mai mare. Investitiile Elenei Udrea, cele 6000, au generat peste 100 de mii de locuri de munca. Intreb: Ponta cate locuri de munca a creat? Guvernul sau ce-a facut in acest sens? Va spun eu, NIMIC. In acest caz, Udrea are dreptate, Ponta il incita pe Basescu in campanie deoarece el si staful sau nu au subiecte de atac, de a pacali electoratul de a invenina oamenii spunand ca Basescu e vinovat de toate... de neputinta sa, de neguvernare. Nu tine, lumea face deja comparatii si vad ca diferenta intre Basescu si Ponta este radicala, iar plagiatorul este catalogat ca drept mincinos, lenes, incompetent dar periculos deoarece este sustinut de mafie, baroni, penali iar el la randu-i, ii apara de lege!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine