2020-07-11 03:50

Elena Udrea: Victor Ponta va avea tot timpul să mănânce floricele la televizor pentru că va pierde alegerile prezidenţiale

 |  13:56
Elena Udrea: Victor Ponta va avea tot timpul să mănânce floricele la televizor pentru că va pierde alegerile prezidenţiale

Candidatul PMP la Preşedinţia ţării, Elena Udrea, a declarat, luni, că premierul Victor Ponta va pierde atât alegerile prezidenţiale, cât şi preşedinţia PSD, şi va avea astfel „tot timpul să mănânce floricele la televizor". Udrea a ţinut să precizeze că se aşteaptă ca PSD să încerce să fraudeze alegerile.

"Atât respect are pentru electorat încât nu vrea să participe la această competiţie. Este foarte bine, o să particip eu. Îi recomand, dacă tot vrea să îşi ia popcorn, să îşi facă provizii serioase pentru că în următorii ani asta va face: va sta şi va mânca popcorn şi o să bea Coca-Cola, altceva nu va avea de făcut pentru că nu numai că nu va ajunge la Cotroceni, dar după ce va pierde această campanie electorală, după ce va pierde competiţia pentru Preşedinţia România va pierde şi preşedinţia partidului şi funcţia de prim-ministru şi va avea tot timpul să stea să mănânce floricele la televizor”, a afirmat Elena Udrea.

Preşedintele PMP a mai spus că se aşteaptă ca PSD să încerce şi în acest an să "fraudeze" alegerile.

"Noi ştim că la toate alegerile PSD caută metode de fraudare a acestora, de la a convinge electoratul să voteze cu tot felul de mijloace ilegale, cadouri pe care le fac în campanie, de la a folosi fondurile guvernamentale pentru a motiva primari sau chiar alegători ca să voteze, până la persoane decedate care votează, oameni care lucrează în afara ţării şi care apar pe listele de votanţi. Ştim metodele pe care le folosesc cei de la PSD, mă aştept să le folosească şi de data aceasta, dar ştiţi că în 2004 a fost un slogan: «Nu puteţi voi fura cât putem noi vota». Speranţa mea este că oamenii vor înţelege că nu se joacă acum între partide sau nu se joacă destinul unor oameni politici. Nici vorbă. Se joacă în această toamnă destinul României", a spus Elena Udrea.

"Dacă, Doamne fereşte, vom lăsa să iasă la vot doar pe aceia care se lasă amăgiţi, păcăliţi, manipulaţi de PSD şi Victor Ponta atunci riscăm ca România, timp de zece ani, să se întoarcă în epoca pe care ne-o dorim total uitată din vremea lui Ion Iliescu, Adrian Năstase, aceştia care conduc acum PSD fiind mai răi decât cei doi pe care i-am pomenit. Sper ca oamenii să înţeleagă că nu e de joacă şi să iasă la vot în noiembrie să voteze pentru continuarea modernizării României", a completat Elena Udrea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-25Parerea ta...

SI PASTILE DE CALMARE PT PONTA
25 Aug 2014

Ar trebui sa apelam la tata socru pentru proviziile de popcorn. Ar mai avea nevoie de o reteta pentru calmante deoarece nu prea il vad bine dupa ce Udrea il va trimite acasa. Am convingerea ca electoratul se va trezi si va vota o femeie serioasa,competenta, harnica cum este ea, gata cu lasii!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz