2020-07-11 02:40

Elena Udrea, vizitată în Arestul Poliţiei Capitalei de mama sa şi Ruxandra Dragomir

 |  09:42
Elena Udrea, vizitată în Arestul Poliţiei Capitalei de mama sa şi Ruxandra Dragomir

Elena Udrea este vizitată, vineri dimineaţa, în Arestul Poliţiei Capitalei, de către Ruxandra Dragomir şi mama sa, care i-a dus un pachet cu alimente şi apă. Udrea este arestată preventiv din 25 februarie, în dosarul "Gala Bute".

Mama Elenei Udrea a ajuns la Arestul central al Poliţiei Capitalei în jurul orei 09.00 şi a intrat fără să facă declaraţii.

Şi Ruxandra Dragomir a ajuns, vineri dimineaţă, la Arestul central al Poliţiei Capitalei.

Potrivit programului, la centrele de arest preventiv ale Poliţiei Capitalei vizitele se fac de luni până vineri, în ordine alfabetică. Ziua de vizită pentru Elena Udrea este vineri.

Deputatul PMP Elena Udrea este arestată preventiv în dosarul "Gala Bute" din 25 februarie.

Mandatul de arestare preventivă pe numele Elenei Udrea a fost emis pentru: infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a contractelor încheiate de Termogaz Company SA cu UAT Cavnic şi UAT Borsec; infracţiunea de luare de mită în legătură cu plăţile efectuate de Compania Naţională de Investiţii către SC Consmin SA; infracţiunea de luare de mită în legătură cu finanţarea de către MDRT a contractelor încheiate de Termogaz Company SA şi SC Kranz Eurocenter SRL cu UAT Lupeni şi UAT Petroşani; infracţiunea de abuz în serviciu, în legătură cu organizarea "Galei Bute", se arată în decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

De asemenea, procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe mai multe imobile şi pe câteva milioane de lei din averea Elenei Udrea, aceeaşi măsură fiind luată şi în cazul celorlalţi inculpaţi din dosarul "Gala Bute".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-13Parerea ta...

VINEREA VIITOARE CE VETI SPUNE
13 Mar 2015

Acest stil de stiti chiar nu va fac cinste, ati pus un titlu folosind numele magic Elena Udrea, ati adaugat ca a fost vizitata de mama sa si de Ruxandra, dar in articol bateti campii despre scriitorii de la DNA. O faceti in fiecare vineri de parca se intampla cea mai mare minune a lumii, ca si cum tara renaste, economia duduie, la Cotroceni avem cel mai destept om de pe planeta, la SRI cel mai mare securist, la DNA cea mai mare la propriu adorata lui Coldea si uite asa ati facut stirea care sa va umple pagina. Astept ca vinerea viitoare sa repetati VESTEA CEA MARE, mama si Ruxandra in vizita la Udrea! Fantastic! Incredibil! Nimic in schimb despre abuzul DNA, execesul de zel si ca Kovesi o executa din razbunare pe Udrea!
MARINELU
13 Mar 2015

UDREA PRESEDINTE! UDREA PRESEDINTE!
CROCODILUL FLAMAND
13 Mar 2015

SEHEREZADA E SINGURICA SI SE PLICTISESTE...VREA PE ALIBABAQIOMBETELE SA-I SCHIMBE PAMPERSUL SI SA O SPELE BINE CU LIMBA
MATA HARI DE PLESCOI
13 Mar 2015

Citi bani ia scos afara cracanata de Roxana Dragomir si depus in banci ? Dar si de bosul cu apartamentul inchiriat in Baneasa ? Plateste chirie 4-5 mii euro pe luna chirie , de unde are ? Sa scoata bani infractoare agenturilor straine .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz