2019-12-14 13:06

Elena Udrea vorbeşte despre postul Sfintei Marii și părintele Arsenie Boca

 |  14:30
Elena Udrea vorbeşte despre postul Sfintei Marii și părintele Arsenie Boca

Elena Udrea a transmis, luni, un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care vorbeşte despre postul Sfintei Marii și părintele Arsenie Boca. Deputatul îi îndeamnă pe oameni să postească, să se roage cu credinta, să fie iubitori şi să trăiască cu convingerea ca tot ce îşi doresc bun li se va împlini.

"De astazi incepe Postul Sfintei Marii. Parintele Arsenie Boca ne cerea sa nu vedem Postul "doar ca pe o chestiune de stomac", adica doar ca pe o restrictie de a manca anumite alimente. Ci ca pe o cale de a-ti infrana placerile, "al caror satiu te determina sa pacatuiesti."

Da, este o proba de autocontrol, de putere de a face si ceea ce este bine, nu doar ceea ce ne-ar placea. Pentru ca daca nu te poti stapani pe tine, cum vei putea stapani circumstantele vietii tale?

Postul inseamna un timp de curatenie morala si trupeasca, prin care sa reusim sa ne apropiem de Dumnezeu sau, pentru cei mai putin religiosi, sa ne conectam la Energia Universala, cu scopul de a atinge Fericirea.

De aceea in Post trebuie nu doar sa ne oprim de la anumite placeri ci, este nevoie si de meditatie, de rugaciune, de introspectie sincera si de un comportament cat mai apropiat de ceea ce ne-a cerut Iisus Hristos. Sa fim buni, altruisti, sa iubim pe Dumnezeu si pe aproapele nostru, pentru ca iubirea este sentimentul care genereaza cea mai puternica emotie pozitiva, prin care vibram pozitiv si astfel atragem catre noi Fericirea pe care ne-o dorim cu totii si pentru care am venit pe lume.

Deci postiti, rugati-va cu credinta, meditati, fiti iubitori si traiti convingerea ca tot ce doriti bun si cu adevarat sa se implineasca se va implini!", a scris Elena Udrea. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-01Parerea ta...

ANONIM
01 Aug 2016

CHILOTAREASO MAI BINE VORBEAI DE CE CALARIE AI PRACTICAT TU CAND TI-AI LUAT DOCTORATUL IN STIINTE MILITARE -SECTIA CALARIE IN VARFUL SULITEI.TE POCAISI CIOCILINO CU TOIAGUL CUI PANARAMA NEAMULUI ............
MARIA TEREZA DE PLESHKOI
01 Aug 2016

STATUIA CIOCIOLINEI DIN PLESHKOI CRACANATA SI CU MINGEACU-MAR LINS DE UN PORC CHIOR TREBUIE SA FIE SIGLA P-M-P....MAREA PREOTEASA A TEMPLULUI P-M-P E TAXATOAREA DE BILETE DE LA INTRAREA IN TEMPLU...CINE INTRA TRAGE O LIMBA PE MARUL CIOCIOLINEI SI DUPAIA DACA I-A PLACUT GUSTUL MAI DA SI UN GEAMANTAN DE BANI CASH LUI QIOMBETELE....PORCUL SACRU DE LA P-M-P...SA NU INDRAZNITI SA-I ZGARIATI SORICIUL..E FOARTE SENSIBIL.... TREBUIE PARLIT CU WHISKI CHIVAS...SA NU CUMVA SA VENITI CU BUTELIA DE GAZ CA LA PLESHKOI...SI CARNATII SE AMBALEAZA IN PREZERVATIVEL UZATE ALE CHIOTZARESEI...CARNATII P-M-P DE PLESHKOI...TRAILES BAHTALO.....STUPID PEOPLE
MATA HARI DE PLESCOI
01 Aug 2016

PARCA ERA CU TIGANUL DIN CARACAL , IN CALDURI ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray