2020-06-05 23:00

Elena Udrea aleargă singură pentru a câştiga Capitala

 |  19:50
Elena Udrea aleargă singură pentru a câştiga Capitala

Pedeliştii de la organizaţia de Bucureşti nu se prea înghesuie să facăechipă cu Elena Udrea la noua conducere a filialei. Deşi până duminică, cândvor fi alegeri, mai sunt doar câteva zile, pe lista candidaţilor la funcţiiînalte apare un singur nume, Elena Udrea, care vrea să devină preşedintetitular al filialei.

Deocamdată, preşedinteleinterimar al PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunţat ieri că, momentan, estesingura candidată la şefia organizaţiei. Ea nu va candida la pachet cu o echipăşi aşteaptă ca unii dintre colegii ei de la Bucureşti să-şi anunţe candidaturapentru funcţiile de prim-vicepreşedinţi, vicepreşedinţi, secretar general şisecretari executivi. Cele mai vehiculate nume pentru cele două funcţii deprim-vicepreşedinte, încă neconfirmate oficial, sunt ale deputaţilor CosticăCanacheu şi Brânduşa Novac, al europarlamentarului Cristian Preda şi alviceprimarului Capitalei, Mircea Raicu. Pentru posturile de secretar general se vor bate SilvianIonescu, preşedintele de la sectorul 3 şi Irinel Hristu, prim-vicepreşedinte lasectorul 1. Lista va rămâne deschisă până joi seara. Elena Udrea adeclarat pentru „Puterea” că lipsa unor candidaţi la conducerea filialei nueste un semn de dezinteres, ci, mai degrabă, este vorba despre lipsa de timppentru că abia luni s-au aprobat alegerile pentru Bucureşti. Ea a precizat căva candida cu un program prin care încearcă să-i aducă aproape pe bucureşteni,să-i facă să se implice în problema oraşului în care trăiesc. Ţinta pe careşi-a fixat-o unicul candidat la şefia PDL Bucureşti este aceea de a câştigaCapitala la următoarele alegeri locale.

Parlamentarii au alte priorităţi

Nici parlamentarii de Bucureştinu sunt interesaţi să facă parte din echipa de la Capitală. Unul dintre ei, SulfinaBarbu, se pregăteşte pentru la anul, când va avea loc Congresul PDL şi undevrea să obţină o funcţie în organizaţiacentrală şi pentru care este gata să renunţe la cea de preşedinte alOrganizaţiei de femei. „Deţin deja două funcţii de conducere în partid, suntpreşedinta Organizaţiei de femei şi prim-vicepreşedinte de sector, iar statutulnu-mi permite să mai candidez la altă funcţie de conducere”, a spus Barbupentru „Puterea”. Ea a adăugat că îşi doreşte ca noua conducere ce va fi aleasăduminică să obţină performanţele organizaţiei din 2004, iar pentru asta ElenaUdrea va avea nevoie de o echipă „pentru că nu poate face singură acest lucru”.Sulfina Barbu şi-ar dori totuşi o competiţie pentru şefia filialei pentru a puteasă aleagă „între programele candidaţilor”. Ea a mai adăugat că funcţia depreşedinte al PDL Bucureşti „presupune oîncărcare de responsabilităţi” nu un privilegiu, iar adevărata bătălie se va daabia la alegerile locale. Nici deputatul Silviu Prigoană, un alt reprezentantimportant al organizaţiei, nu vrea să se lupte pentru o funcţie în viitoareaconducere a organizaţiei. „De ce să candidez, las pe alţii să se bage. La notorietateamea, la ce-mi trebuie? Sunt primul în topul celor mai cunoscute branduripersonale din România”, a arătat Prigoană mândru. Un alt deputat de Bucureşti,Cristian Petrescu, se mulţumeşte cu funcţia tocmai obţinută, aceea deprim-vicepreşedinte de sector. „Îmi este de ajuns. Nu candidez la vreo funcţiepentru organizaţia de la Capitală”, a menţionat el. Alergând într-o cursă cu un singur candidat,Elena Udrea nu are cum să rateze duminică alegerea în funcţia de preşedinte alPDL Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine