2020-05-25 17:19

Emil Boc, anunţ despre pensiile speciale: Când vor fi acestea eliminate

 |  20:05
Emil Boc, anunţ despre pensiile speciale: Când vor fi acestea eliminate

Primarul Clujului, Emil Boc, a vorbit sâmbătă despre pensiile speciale dar și despre cumulul pensiei cu salariul. Boc a fost cel care în trecut a eliminat aceste pensii speciale mergând pe principiul contributivităţii.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a afirmat sâmbătă, la sediul PNL, că „mai devreme sau mai târziu” se va renunţa la pensiile speciale, întrucât sistemul de pensii nu îşi va putea permite să le plătească.

„În privinţa pensiilor speciale, am fost acela care le-a eliminat şi am mers pe principiul contributivităţii. Sunt convins că mai devreme sau mai târziu tot acolo se va ajunge, pentru că sistemul de pensii viitor nu îşi va putea permite să plătească pensiile speciale la nivelele la care sunt şi care se preconizează a creşte în continuare”, a spus Boc.

El a declarat că va susţine în continuare interzicerea cumulului pensiei cu salariul peste un anumit plafon.

„Poate acum se înţeleg mai bine greutăţile pe care le-am avut în acele momente de criză. (…) Eu voi susţine în continuare acest punct de vedere, consider că peste un anumit plafon ar trebui să fie interzis cumulul pensiei cu salariul. Nu ştiu cum va reglementa actualul Guvern, dar consider că este o măsură de bun simţ”, a mai arătat Boc


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-07Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
06 Iul 2019

unde sunt cele 20de miliarde de euro care s-au evaporat in doi ani de guvern UDREA-BOC????? ce tupeu are porcul asta
MAREAN
07 Iul 2019

NU EXISTA TARA IN LUME UNDE SA SE PLATEASCA CUMULAT PENSIE CU SALA DE BUGETAR (cu atat mai putin fost bugetar pensionat si sa primeasca cumulat si salariu de bugetar). CAND SE VOR ALINIA NIVELUL REDEVENTELOR PLATITE IN RO LA MEDIA EUROPEANA.....??? CAND SE VA IMPOZITA LUXUL SI BOGATIA CA IN STATELE DIN U.E. ....???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine