2020-07-14 13:19

Emil Boc iese la ATAC: ”Unii politicieni, de dragul unui vot, sunt în stare să spună orice”

 |  23:30
Emil Boc iese la ATAC: ”Unii politicieni, de dragul unui vot, sunt în stare să spună orice”

Primarul Clujului, Emil Boc a răbufnit, în direct, la RealitateaPlus, împotriva politicienilor care transformă într-o dezbatere politică tema coronavirusului și nu iau în calcul opiniile specialiștilor.

”Cred că în această perioadă de pandemii, trebuie să trimfe vocea specialiștilor, iar oamenii politici trebuie să pună în decizii administrative aceste sfaturi ale specialiștilor, să nu se lase ademeniți de ideea unui vot, un populism ieftin pentru că se joacă cu viața oamenilor.

Avem nevoie de echilibru în continuare, de a respecta regulile de igienă elementare și, gradual, viața merge înainte, se reia economia, avem nevoie de economie, dar nu poți să ai economie sănătoasă cu oameni bolnavi.

Trebuie să ignorăm acei politicieni care, de dragul unui vot, sunt în stare să spună orice, oriunde și să mergem pe mâna specialiștilor pentru că, în război, te duce armata la victorie, nu acei chibițari de pe margine care comentează cum trebuie să te lupți în război” a declarat Emil Boc la Realitatea Plus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-23Parerea ta...

SICTIR
24 Iun 2020

RADE CIOB DE OALA SPARTĂ ....UITA CUM ERA IMPREUNA CU CHIORUL CÂT TUPEU PE ACEST PITIC....chiar mai sta pe vârfuri sau cu înălțător???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz