2019-10-14 14:18

Emil Boc, mesaj SURPRINZĂTOR pentru Grindeanu

 |  14:38
Emil Boc, mesaj SURPRINZĂTOR pentru Grindeanu

Tot mai multi sustinatori ai lui Sorin Grindeanu ies la iveala de unde nu te-ai astepta vreodata. Dupa ce "rezistentii" din Piata Victoriei au lasat de inteles ca sunt de partea premierului in razboiul sau cu PSD, fostul premier PDL, Emil Boc a declarat, miercuri, că nu ar vrea să fie în locul actualului premier Sorin Grindeanu, care are de gestionat o situaţie grea, el arătând că este convins că PSD are resurse politice pentru a identifica o soluţie pentru „stabilitatea României”.

„Nu aş vrea să fiu în locul lui, ăsta este primul lucru pe care... Privesc mai detaşat şi cu un fel de deja-vu. În toate guvernele apar momente de criză. Ce credeţi, că nu am trecut şi noi prin momente de criză? Noi le-am dezbătut mai mult în familie decât în faţa presei şi a opiniei publice. Ce credeţi, că mie nu mi s-a cerut demisia? Credeţi că eu am fost un premier căruia să nu i se fi cerut demisia. Numai cele 10-11 moţiuni de cenzură", a afirmat Boc, la Parlament”, a declarat Boc, la Parlament, citat de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-15Parerea ta...

TUPEU MAXIM SLUGA BOC-POC
14 Iun 2017

Ai reusit "performanta"sa fii demis prin motiune de cenzura in 2009 si sa nu vrei sa respecti legea..statul-mafiot Basescu-Udrea-Boc cu tupeu maxim
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray