2020-07-08 16:55

Emil Boc nu amendează fetele care fac plajă topless pe malul Someşului: Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place!

 |  15:38
Emil Boc nu amendează fetele care fac plajă topless pe malul Someşului: Ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place!

Primarul Clujului, Emil Boc, a precizat, că nu le amendează pe tinerele care fac plajă topless pe malul Someşului, chiar dacă a primit mai mult sesizări din partea cetăţenilor în acest sens. Edlul a ţinut să precizeze că „ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place”.

Fetele din Cluj-Napoca fac plaja topless pe malul Someşului, fapt ce i-a deranjat pe locuitorii oraşului. Aceştia i-au cerut primarului Emil Boc să le amendeze pe tinerele care fac topless.

”Un domn s-a simţit agresat vizual pentru că se făcea topless pe malul Someşului şi mi s-a cerut să iau măsuri pentru că se face prea mult topless şi să îmbrace primarul fetele. Ce să fac, ce să-i spun? Nu putem da amenzi aşa. Vorba ceea: ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place! Cum să amendezi dacă este în cadrul structurat, organizat? Dacă cineva se plimbă aşa pe stradă, evident că primeşte amendă. Dacă este la plajă, nu este problemă”, a pecizat primarul Clujului, Emil boc. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-12Parerea ta...

PARCA-L VAD,
13 Iul 2014

pe pitic, cocotat pe scaunel, cu binoclu' dupe el :)))) Strange din ochi dupa ce-a vazut bine, si din pumn, a ciuda - de vulpe mica si batrana, caruia ii plac strugurii, nu-i critica, ca ar fi de-un neam, cu o citrica :)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz