2020-08-13 00:12

Emil Boc: PDL are un blazon de apărat și istoria partidului nu trebuie ștearsă cu buretele

 |  19:32
Emil Boc: PDL are un blazon de apărat și istoria partidului nu trebuie ștearsă cu buretele

Fostul președinte al PDL, Emil Boc, consideră că democrat-liberalii nu trebuie să renunțe numele partidului. Conform politicianului de la Cluj, cea mai bună soluție ar fi fondarea unui partid cu un nume nou.

Primarul municipiului Cluj, Emil Boc, este de părere că PDL nu trebuie să renunțe la numele său. „Punctul meu de vedere este și rămâne că PDL are un blazon de apărat, a dat de două ori președintele României, a dat vreo trei primari generali ai Capitalei, a avut Guvern și din acest punct de vedere cred că nu ar trebui ștearsă cu buretele istoria Partidului Democrat Liberal”, a precizat liderul democrat-liberal. Potrivit Mediafax, fostul premier a adăugat că ar susține o comasare a PDL cu PNL sub un nume nou, ceea ce ar fi „o soluție rezonabilă”.

Emil Boc a fost președinte al PDL vreme de șapte ani și a fost înlocuit la conducerea partidului de Vasile Blaga. Președintele PNL, Klaus Iohannis, a afirmat sâmbătă, la Congresul PNL, că partidul care va rezulta în urma fuziunii cu PDL va purta numele formațiunii liberale.

Delegații liberali s-au pronunțat covârșitor pentru fuziunea cu Partidul Democrat Liberal. Au fost doar șase voturi împotrivă și patru abțineri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-28Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz