2020-07-06 21:30

Emil Boc: Vreau ca municipiul Cluj-Napoca să fie oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România

 |  12:58
Emil Boc: Vreau ca municipiul Cluj-Napoca să fie oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România

Emil Boc, candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca, şi-a depus luni, dosarul de candidatură la Biroul Electoral Municipal. Edilul a ţinut să precizeze că vrea ca municipiul să fie oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România.

“Mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Urmăresc ca, în următorii patru ani, Clujul să aibă cele mai multe locuri de muncă din România şi să fie oraşul cu cea mai bună calitatea a vieţii. Acest lucru este posibil şi am demonstrat că putem fi un competitor serios la adresa Bucureştiului şi credem că, împreună cu echipa PNL, putem avea, în Cluj-Napoca, oraşul cu cele mai multe locuri de muncă şi oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România”, a afirmat Emil Boc.

Primarul Clujului a mai spus că prin "calitatea vieţii" înţelege calitatea mediului de afaceri, a sănătăţii, a educaţiei şi a infrastructurii.

"Am demonstrat în anii care au trecut că putem fi primul oraş din România în materie de calitate a vieţii. Nu putem fi mai buni decât Bucureştiul, în termenii populaţiei, pentru că e Capitală, dar Clujul poate fi oraşul numărul unu în România în ceea ce priveşte calitatea vieţii”, a completat Emil Boc.

Acesta figurează şi pe primul loc pe lista de consilieri locali a PNL Cluj-Napoca.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-25Parerea ta...

ZORRO
25 Apr 2016

Asa este,calitatea vietii,ca pe vremea ta de prim-ministru,vrei sa spui!...daca nu te ajuta tradatorul de Ioan Rus,nu erai azi primar de CLUJ!....locul tau este in alta parte,va veni vremea .....un pensionar care a suferit pe vremea guvernarii portocalii!..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz