2020-08-09 12:37

Emil Boc l-a chemat pe Crin Antonescu la masa Puterii

 |  16:53
Emil Boc l-a chemat pe Crin Antonescu la masa Puterii

Emil Bocl-a invitat pe preşedintele liberalilor la o întâlnire cu membrii coaliţieiguvernamentale, însă Crin Antonescu a refuzat imediat propunerea. Invitaţia luiBoc vine la doar câteva zile după ce preşedintele PNL transmisese o scrisoaredeschisă tuturor formaţiunilor politice parlamentare, prin care le invita lamasa dialogului.

Crin Antonescu a declarat că nu vaonora invitaţia lansată de premierul Emil Boc de a participa luni la întâlnireacu Coaliţia de guvernământ, exprimând regretul pentru faptul că democrat-liberalii nuse prezintă la consultările iniţiate de liberali. “Noi am lansat o invitaţiepentru toată lumea. PDL nu a onorat acea invitaţie, dar a făcut în schimb o invitaţiepentru noi să mergem să discutăm cu coaliţia. Noi având deja invitaţia laconsultări cu ceilalţi, o să ne întâlnim cu ceilalţi. Dacă PD nu vine, nu vine.După aceea vedem, dar noi nu ne ducem”, a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Preşedintele PDL, Emil Boc, l-ainvitat pe liderul PNL să participe, luni, ora 10.00, la o întâlnire cu membriai Coaliţiei de Guvernare care va avea loc la Palatul Victoria. „Preşedintele PDL, EmilBoc, prim-ministru al României, l-a invitat pe liderul PNL, Crin Antonescu săparticipe luni, 15 noiembrie, ora 10.00, la o întâlnire cu membri ai Coaliţieide Guvernare care va avea loc la Palatul Victoria, Salonul Alb. Partidul DemocratLiberal reia apelul adresat atât PNL, cât şi celorlalte partide politice dinOpoziţie de a se comporta responsabil faţă de interesul naţional. PartidulDemocrat Liberal apreciază deschiderea liderului PNL, Crin Antonescu, pentru undialog pe marginea proiectelor majore pentru România”, se arată într-uncomunicat citat de Mediafax.

La rândul său, în jocul invitaţiilor, Crin Antonescu le transmisesemiercuri o scrisoare deschisă lui Emil Boc (PDL), Marko Bela (UDMR), VictorPonta (PSD) şi Varujan Pambuccian (minorităţi), invitându-i la dialog şipropunând ca prima întâlnire să aibă loc, luni, 15 noiembrie. “Impasul Românieide astăzi nu poate fi depăşit decât prin dialog real între Putere şi Opoziţie,dialog care să genereze un plan comun pentru ieşirea României din crizaeconomică şi instituţională. Pe aceste considerente, vă invităm să inaugurămacest dialog luni, 15 noiembrie, la Palatul Parlamentului, la o oră pe care ovom stabili împreună, pe calea discuţiilor informale”, le-a scris Antonescu luiBoc, Marko, Ponta şi Pambuccian.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-11-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz