2020-02-22 08:49

Emoții pentru Orban! Care este primul partid care s-a decis să nu voteze guvernul PNL și ce motive invocă

 |  12:49
Emoții pentru Orban! Care este primul partid care s-a decis să nu voteze guvernul PNL și ce motive invocă

Ludovic Orban se lovește și derefuzuri! După ce a încheiat negocierile cu majoritatea partidelor parlamentare, Orban trebuie să facă față de această dată unui refuz categori.

Liderul Pro România Victor Ponta a anunțat miercuri, după negocierile cu Ludovic Orban, că nu va vota Guvernul PNL.

„Nu vom vota pentru învestirea Guvernului Orban, nu cred că este vreo surpriză. Nu vom vota, pentru că suntem un partid nou, în creștere. Suntem un partid care în acest moment apără interesele oamenilor, ale celor de centru-stânga. PSD, după cum ați văzut, a degenerat într-o grupare baronială-analfabetă și din acest motiv vom susține un guvern doar atunci când vom fi convinși că proiectele de competență, de profesionalism, de interes pentru electoratul nostru de centru-stânga sunt garantate și reprezentate”, a spus Ponta.

Liderul PRO România prezice probleme pentru Guvernul PNL, în condițiile în care acesta nu are o majoriatate pe care să se bazeze în adoptarea proiectelor. Declarațiile lui Ponta vin după ce PRO România a decis să nu susțină Guvernul PNL.

"O majoritate care să ia măsuri pentru binele țării se putea face. Domnul Orban a decis să meargă pe varianta asta. I-am spus domnului Orban patru ani cu majoritate serioasă și tot a fost o luptă grea Cum să guverezi cu cinci partide care au înțelese diferite. E o sarcină dificilă. Sper că va reuși", a declarat Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-23Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
23 Oct 2019

exact asa am spus si eu...ca Ponta nu o sa voteze in guvern persoane de la fostul PDL-adica Catalin Predoiu..si ca greu sa impaci si capra si varza cand astia au interese complet contrarii.Trebuia un guvern de tehnocrati ca sa nu mai existe asemenea probleme,dar se pare ca nu scapam de ciolaniada.De aia se bucura PSD-istii ca stiau ei de chestiile astea
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine