2020-08-12 02:05

Enervarea fără motive a lui Iohannis. Preşedintele a comis o nouă gafă?

 |  13:45
Enervarea fără motive a lui Iohannis. Preşedintele a comis o nouă gafă?

Klaus Iohannis a reacționat dur la adresa lui Victor Ponta, acuzând atacul la persoana sa din partea premierului cu privire la declarațiile de la B1. Numai că, Iohannis a pierdut din vedere o serie de detalii de limbaj din discursul lui Victor Ponta. Premierul nu l-a atacat pe Iohannis și nici nu a insinuat ceva legat de el. Victor Ponta a lansat o serie de critici la adresa liderilor PNL.

„Impresia mea personală, poate greșesc, e că președintele a retrimis legea la Parlament (Codul Silvic-n.r.) pe baza unor informații pe care le-a primit de la niște „binevoitori”, în special niște binevoitori liberali pe care îi vedeți zilele acestea luptându-se cu dinții pentru interesele Schweighofer, interese care din punctul meu de vedere sunt strict private. Vorbesc de oameni politici de la PNL care alături de noi au făcut acel proiect de Cod Silvic și acum luptă cu tot ce pot ca să nu se adopte și să nu se pună această limită, să nu se ia măsuri concrete. Evident că au niște interese care sunt strict private”, a spus Victor Ponta la B1.

Reacția lui Iohannis este una puțin nelalocul ei, pe modelul celei din cazul paltonul, atunci când s-a enervat ca văcarul pe sat pe agenții de securitate pentru că nu au fost la datorie să îi care haina prezidențială. De această dată, atacul lui Iohannis este gratuit la adresa lui Ponta, iar în ceea ce s-a băgat președintele e un joc politic, de partea liderilor PNL. Astfel, cel care ar trebui să conștientizeze că nu mai este în campanie electorală este tocmai președintele României.

Citiţi articolul integral AICI!


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-15Parerea ta...

BAHTALO
16 Mai 2015

Si-o fi pierdut, iar, paltonul si il va cearta nevasta-sa, de-aia este asa de nevricos !!! Inca nu va-ti "prins" ca acest "ales al boborului" s-a romanizat perfect, cu toate "jmekeriile" si porcariile tipice, din pacate, acestui neam de trestii incovoiate in vanturile ostile ...?!?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz