2020-04-08 09:36

Etichetele lui Ion Iliescu: Antonescu “puşti obraznic”, Năstase “arogant”, Geoană “prostănac”

 |  16:07
Etichetele lui Ion Iliescu: Antonescu “puşti obraznic”, Năstase “arogant”, Geoană “prostănac”

Deviza politică alui Ion Iliescu a fost mereu „partidul înainte de toate”. Şi cum liberalul CrinAntonescu a început să vorbească în termeni critici despre social-democraţi,preşedintele de onoare al PSD a ţinut să-i dea una peste ceafă, chiar dacă senumără printre favoriţii săi în politică. „Eu am văzut:Antonescu are stilul lui, şi este puţin obraznic ca un puştan fără prea multăexperienţă politică, dar, în sfârşit, s-a trezit pe cai mari”, a fost etichetapusă de Ion Iliescu. De-a lungul timpului, printre victimele sale s-au număratfostul premier Adrian Năstase, care a devenit “arogantul”, dar şi MirceaGeoană. Eticheta de “prostănac” pusă de Iliescu nu a putut fi dezlipită depreşedintele Senatului nici măcar în timpul campaniei pentru prezidenţiale. ŞiNăstase l-a năşit pe Victor Ponta, despre care a spus că seamănă cu diplomatulinterbelic Nicolae Titulescu. Şi de atunci, actualul preşedinte al PSD adevenit cunoscut sub numele de “micul Titulescu”.

Izolarealui Băsescu

Din ţinta lui IonIliescu nu a ieşit nici duşmanul suprem, Traian Băsescu. “Noi nu trebuie săpermitem ieşirea din izolare a PDL şi a lui Traian Băsescu. Există o anumitămanevră - şi din păcate şi lipsa de maturitate a lui Crin Antonescu şi aliberalior - au lansat pe piaţa disputa între PNL şi PSD. Asta e nevoie acum?În loc să concentrăm întreaga bătălie politică şi să avem şi dialoguri culiberalii? Obiectivul major pentru societatea românească este să înţeleagălumea răspunderea care revine pentru situaţia din ţară lui Băsescu şipartidului de la guvernare”, şi-a explicat strategia politică preşedintele deonoare al PSD, citat de Mediafax. El a precizat că întreaga luptă politicătrebuie dusă pentru îndepărtarea de la putere a lui Traian Băsescu şi a luiEmil Boc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

OMULDELADUNARE
18 Iul 2010

Cu cat sarcasm vorbeste de faptul ca romanii o duc mai rau acum decat in timpul lui Ceausescu , ca si cum el nu ar avea cea mai mare contributie la asta !!! Tipul clasic de JAVRA politica !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine