2019-11-14 04:02

Eugen Nicolicea îl SFĂTUIEȘTE pe Iohannis: ”Să dea ACATISTE de sufletul lui Dragnea”

 |  21:32
Eugen Nicolicea îl SFĂTUIEȘTE pe Iohannis: ”Să dea ACATISTE de sufletul lui Dragnea”

Vicepreședintele Camerei Deputaților, Eugen Nicolicea (PSD), a declarat luni seară că prin refuzul numirii miniștrilor propuși de Guvern, președintele Klaus Iohannis se încadrează la abuz în serviciu și a adăugat că șeful statului ar trebui „să dea acatiste de sufletul lui Dragnea” dacă se abrogă infracțiunea din Codul Penal.

„Problema este următoarea, pe numirile acestea de miniștri există două decizii anterioare (ale Curții Constituționale - n.r.) încălcate de dl Președinte, o încalcă și pe a treia, deja face cu bună știință. Deci aici te încadrezi foarte bine la abuzul în serviciu, noroc că ai imunitate. Ia spuneți-mi și mie, cât ține imunitatea? Eu am spus așa, la câte face, să dea acatiste de sufletul lui Dragnea dacă abrogăm abuzul în serviciu”, a declarat Eugen Nicolicea la Antena 3, conform Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-14

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

NU POATE Să DEA
15 Ian 2019

tăntălăule! Nu e ortodox, ești cu capu?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

E abuzul imprevizibil? Prinsă în cleștele unei imense dispute juridice în jurul instituției abuzului în serviciu, dispută cu puternic damf politicianist, CCR încearcă să nu trădeze slăbiciune la presiuni, dar fără să intervină în forță. Decizia de azi (miercuri, 15 iunie), luată în unanimitate, nu dezincriminează abuzul, însă impune o clarificare în formularea textului din Codul Penal: „Dispoziţiile art. 246 alin. 1 din Codul penal din 1969 şi ale art. 297 alin. 1 din Codul penal sunt constituţionale în măsura în care prin sintagma «îndeplineşte în mod defectuos» din cuprinsul acestora se înţelege «îndeplineşte prin încălcarea legii»”. Clarificare ce se va putea face, simplu, printr-o ordonanță de urgență, astfel încât DNA să continue investigarea celor peste 800 de dosare de abuz în serviciu avute în lucru
15 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray