2019-11-12 21:22

Eugen Nicolicea reia tema SUSPENDĂRII lui Iohannis: ”Trebuie calculate eforturile”

 |  23:33
Eugen Nicolicea reia tema SUSPENDĂRII lui Iohannis: ”Trebuie calculate eforturile”

Deputatul Eugen Nicolicea a declarat, marţi, la Braşov, referindu-se la suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, că „nu se face suspendare de dragul suspendării” şi trebuie „calculate eforturile şi văzut rezultatul”.

Eugen Nicolicea a spus, într-o conferinţă de presă la Braşov, că nu de suspendare ar trebui să se vorbească, ci de un referendum pentru demiterea preşedintelui.

„Suspendarea nu este o acţiune în sine, este o acţiune intermediară, care durează până la organizarea referendumului, deci mai mult de 30 de zile, suspendarea nu poate să existe”, a afirmat deputatul.

Nicolicea a adăugat că, atunci când se vorbeşte despre suspendare, ar trebui să se vorbească despre referendum pentru demiterea preşedintelui.

„Când vorbeşte toată lumea despre suspendare, de fapt, ar trebui să spună că trebuie să se organizeze referendum pentru demiterea preşedintelui, deci acţiunea este de demitere. Prima acţiune este aceea de suspendare, această etapă intermediară durează maxim 30 de zile, până se face referendumul, fie este pozitiv şi atunci pleacă de la Cotroceni, fie este negativ şi atunci se reîntoarce la Cotroceni. Deci nu se face suspendare de dragul suspendării şi atunci, evident, ţinând cont de acest lucru, trebuie să calculezi foarte bine eforturile şi să vezi rezultatul”, a spus deputatul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray