2020-01-26 01:24

Eugen Teodorovici a RĂBUFNIT: Suspendarea şedinţei CSAT nu are temei legal. Cerem desecretizarea stenogramei şedinţei

 |  16:02
Eugen Teodorovici a RĂBUFNIT: Suspendarea şedinţei CSAT nu are temei legal. Cerem desecretizarea stenogramei şedinţei

Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, face o declaraţie după anunţul preşedintelui privind suspendarea şedinţei CSAT până la prezentarea unui nou proiect de rectificare bugetară, din care să fie eliminate tăierile de buget de la instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

"Luna septembrie rămâne neacoperită pentru câteva zone salariale, în cazul blocajului. La fel şi investiţiile. La nivel local sunt proiecte în derulare, care pot intra în blocaj. Nu se pot da despăgubiri pentru cei afectaţi de pesta porcină. Întârzieri în finanţarea campaniei de toamnă în agricultură. Guvernul are obligaţia de a cere, nu de a aştepta avizul CSAT. Suspendarea şedinţei CSAT nu are temei legal. Opinia reprezentanţilor instituţiilor din domeniul securităţii naţionale prezenţi la CSAT diferă de cea exprimată de preşedintele Iohannis. Cerem desecretizarea stenogramei şedinţei CSAT", a spus Teodorovici.

Preşedintele Klaus Iohannis a suspendat marţi şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în care s-a discutat rectificarea bugetară la instituţiile din domeniul securităţii naţionale.

Preşedintele a declarat că a luat această decizie până când guvernul va veni cu un proiect de rectificare în care să renunţe la tăierile de buget de la instituţiile de siguranţă naţională. Klaus Iohannis insistă că avizul CSAT este obligatoriu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04Parerea ta...

MAFIA PSD
04 Sep 2018

Mafia bolsevico-penala psd a vrut sa treaca pritr-un truc intrega rectificare prin CSAT. De mentionat ca prin CSAT se trec doar rectificarile PRIVIND SECURITATEA NATIONALA. MAFIA HOTILOR SI BORFASILOR NU AU PREVAZUT IN BUGETUL PE 2018 SI POMENILE PENTRU BUGETARI SI PENSIONARI SI S-A TREZIT FARA LICHIDITATI. IN ACEASTA LUNA SE VA IMPRUMUTA 4 MILIARDE LEI PE PIATA BANCARA INTERNA CU DOBANZI MARI PENTRU PENSII SI SALARII. DISCOTECARUL teodorovici mincinos din nastere a recunoscut la HAZNAUA 3 CA NU AU LICHIDITATI PENTRU SALARII SI PENSII MARITE. MAFIA PSD-ALDE A REUSIT SA INGROAPE ROMANIA PRIN INCOMPETENTA SI MINCIUNA.
CAMELEON
04 Sep 2018

MOROCARE DE CATIFEA , SEFUL STIA DE LA INCEPUT DE TAMTARAMUL DIN BUGET . SA VEDEM LA SFIRSITUL ANULUI , CUM SCOTI CAMASA DIN PALARIE ?
VETA
04 Sep 2018

aveti creerele spalate multi psd-ti----mai teodorovici----cerstorilor. de ce cereti voi bani??? nu ati avut destui si va=ti laudat ca dati in toate partile????/si azi il invinuiti pe presedinte ===OMUL CU O INTUITIE SI JUDECATA PERFECTA---ca nu va bani???da ce vreti voi???daca miine este o problema de siguranta nationala si dinsul este in deficit SARITI VOI LICHELELOR IN APARAREA DINSULUI??///nu!!!! VOI o SA VA BUCURATI SI SA CERETI CA SI ACUM DEMISIA, //DE CE ESTI MINISTRU_??? NU SA_I FACI JOCUL LUI DRAGNEA CI SA ADMINISTREZI AVUTIA STATULUI CORECT---GUVERNAREA ASTA PAGUBOASA SA PLECE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine