2020-08-06 04:28

Eugen Teodorovici, decizie de ULTIMĂ ORĂ: candidează pentru funcția de președinte executiv al PSD

 |  10:56
Eugen Teodorovici, decizie de ULTIMĂ ORĂ: candidează pentru funcția de președinte executiv al PSD

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, s-a razdit. Vineri, și-a retras candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD, iar astazi a luat decizia de a-și depune candidatura la Congres.

Președintele organizaţiei PSD Tulcea, Horia Teodorescu, a declarat că Eugen Teodorovici „s-a supărat puţin ieri”, dar că va reveni şi va candida pentru funcţia de preşedinte executiv al PSD.

Deputatul a mai spus că sunt mai multe grupări în partid şi că noua conducere trebuie să fie din toate acestea şi că, de aceea, va vota pentru Viorica Dăncilă - preşedinte, Eugen Teodorovici  - preşedinte executiv, Codrin Ştefănescu - secretar general.

El a susţinut că, în mod categoric, se impune o schimbare şi în Guvern.

„De această dată trebuie puşi oameni cu experienţă, nu la presiunea organizaţiilor judeţene. Chestiunea aceasta cu dictatura organizaţiilor judeţene trebuie să înceteze”, a afirmat Rădulescu, potrivit News.ro.

Deputatul a precizat totodată că optează pentru o restructurare guvernamentală, nu remaniere: „Trebuie să mergem în Parlament cu deciziile respective, să nu mai mergem la preşedinte”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz