2020-01-29 04:35

Eugen Teodorovici, DECLARAȚIA ZILEI: ”O să candidez la prezidențiale în România”

 |  23:10
Eugen Teodorovici, DECLARAȚIA ZILEI: ”O să candidez la prezidențiale în România”

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, marţi seara, că intenţionează să candideze şi să câştige funcţia de preşedinte a României.

„Cândva o să candidez. Cândva o să candidez, cu siguranţă. Aveţi ca mărturie clară: cândva o să candidez şi la prezidenţialele din România. Nu mă întrebaţi şi când anume, pentru că aceasta este surpriză. Ştiu cum va fi. Problema nu este cum o să fie, o să fie sigur. N-am niciun fel de problemă”, a declarat Eugen Teodorovici, marţi seara, într-o emisiune la TVR1.

Întrebat dacă speră să fie doar candidat, ci şi preşedinte, acesta a răspuns ferm că speră să fie preşedinte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-20Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
19 Mar 2019

si daca nu castigi presedintia ce faci fugi in MADAGASCAR dupa MAzare?.....vai de mama voastra de psihopati care va credeti Napoleon si sunteti niste gunoaie bolsevice ciuma rosie
ANONIM
20 Mar 2019

Probabil faptul că este ministru de fianțe, peste toți banii din buget, "îi provoacă" și astfel de idei, căci și doamna Udrea își anunțase intențiile fiind mininistru la dezvoltare și turism ?
ANONIM
20 Mar 2019

Remarcați că și guvernatorului de la BNR i s-au făcut niște comitete de macrosupraveghere și macrostabilitate , după ce a fost și prim ministru, fără însă a renunța la funcția de la BNR , ?
STOP CENZURA KGBISTILOR
20 Mar 2019

Distrugatorul pilonului 2 de pensii va candida la '' BAMBU' cu stripteoze linga el cand doarme beat cu capul pe masa si viseaza cum sa-si achite datoriile statului roman. Huuuu bolsevic ordinar care ai distrus mediul de afaceri cu aberatiile tale.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine