2020-08-10 02:55

Eugen TEODOROVICI neagă orice interes pentru funcția de guvernator al BNR: „Am auzit această aberaţie. Nu ştiu cine tot lansează aceste ştiri…”

 |  14:27
Eugen TEODOROVICI neagă orice interes pentru funcția de guvernator al BNR: „Am auzit această aberaţie. Nu ştiu cine tot lansează aceste ştiri…”

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat miercuri că nu este interesat de funcţia de guvernator al Băncii Naţionale a României (BNR), însă a menţionat că în cazul în care ar dori "o anumită poziţie", atunci ar face public anunţul.

"Am auzit această aberaţie. Nu ştiu cine tot lansează aceste ştiri. V-am spus de fiecare dată că dacă voi dori o anumită poziţie o s-o anunţ public. Nu stau să fac nici jocuri de culise, nici să trimit ştiri, date...Nu! Nu mă interesează", a declarat Eugen Teodorovici, întrebat de jurnalişti presă dacă se pregăteşte să devină guvernator al BNR, informează Agerpres.

El a subliniat că nu a avut nicio discuţie privind ocuparea acestei funcţii.

Miercuri, au apărut informaţii în presă referitoare la faptul că în cursa pentru postul de guvernator al BNR s-ar putea înscrie Eugen Teodorovici şi Cristian Popa, fostul viceguvernator al BNR.

Mugur Isărescu ocupă scaunul de guvernator al Băncii Naţionale de peste un sfert de secol, respectiv din septembrie 1990, şi este cel mai longeviv guvernator de bancă centrală din lume. Actualul mandat expiră în luna octombrie 2019.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19Parerea ta...

FANE GLONTZ
19 Iun 2019

DISCOTECARUL POPIRTAR MINTE CA UN PSDEL . I-SI DORESTE UN JOB CA ASTA .
CUCUVEAUA ROZ- BETON
19 Iun 2019

cred ca este unul ditre cei mai competenti dintre finantisti Cacatzu este un cacacios incompetent la fel ca voi toti din opozitie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz