2020-08-03 15:13

Eugen Teodorovici, mesaj pentru Marcel Ciolacu și PSD: ”Cei ce își propun foarte puțin, vor realiza foarte puțin”

 |  23:09
Eugen Teodorovici, mesaj pentru Marcel Ciolacu și PSD: ”Cei ce își propun foarte puțin, vor realiza foarte puțin”

Eugen Teodorovici, contracandidatul lui Marcel Ciolacu la șefia Partidului Social Democrat, a transmis luni seară un mesaj colegilor săi din partid, după ce cu o zi în urmă a fost ironizat de Ciolacu. Eugen Teodorovici a ținut să precizeze încă de la începutul mesajului său că nu vrea să-i dea replica președintelui interimar al PSD și nici să-l menționeze în vreun fel.

"Nu am "replici" cu și pentru Marcel Ciolacu. Am, însă, mesaje importante pentru colegii mei din Parlament și pentru membrii PSD:

Cei ce își propun foarte puțin, vor realiza foarte puțin. Oamenii care nu au țeluri înalte, nici nu le ating vreodată. În viață, în general, trebuie să îndrăznești să țintești sus și foarte sus și să faci ca năzuințele celor pe care vrei să-i reprezinți să devină voința ta și a celor ca tine.

Eu vreau să trecem de la vorbe la fapte și vreau ca, indiferent că se afla în opoziție sau la guvernare, PSD să reprezinte cu onoare și demnitate, de acum înainte, voturile ce i-au fost încredințate și să fie acea voce în care să se regăsească toți aceia care simt românește atât în interiorul, cât și în exteriorul granițelor acestei țări!", este mesajul transmis de Eugen Teodorovici, pe Facebook.

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, l-a ironizat, miercuri, într-o conferință de presă, pe senatorul Eugen Teodorovici.

După ce și-a anunțat candidatura la șefia PSD, Teodorovici a spus că este nevoie de un calendar pentru organizarea Congresului, dar și de depunerea cât mai rapidă a unei moțiuni de cenzură care să dărâme Guvernul.

Întrebat despre faptul că sunt voci în PSD care vor moțiune de cenzură mai repede, Ciolacu a zis luni în conferința de presă de la finalul CEX: „Sa o depuna. Cine-i tine?....Sunt mai grabiti”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz