2019-10-17 23:23

Eugen Teodorovici, prima reacție în fotoliul de la Ministerul Fondurilor Europene: ”Back in business”

 |  20:59
Eugen Teodorovici, prima reacție în fotoliul de la Ministerul Fondurilor Europene: ”Back in business”

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, numit ministru interimar şi la Fonduri Europene, a avut, miercuri seară, o primă reacție după ce Klaus Iohannis a semnat decretele.

"Back in business.

Revin, chiar și numai pentru o perioadă de interimat, la ministerul pe care cu mândrie spun că l-am creat și coordonat într-o perioadă când România părea că nu mai are vreo șansă și că a eșuat în privința utilizării fondurilor europene atât de necesare dezvoltării.

În acest caz, aș spune că repetiția nu este "mama învățăturii", ci este ..."sora progresului".

Începând din anul 2013, în mandatul meu de ministru al fondurilor europene de 2 ani și 3 luni, România nu doar că a recuperat decalajul enorm față de statele europene, nu doar că a obținut venituri la bugetul național de peste 7 miliarde de euro, dar a reușit o performanță unică - cea mai mare creștere, de peste 300 %, a ratei de absorbție a fondurilor europene, validată la nivelul celor 28 de state membre.

Și să vedem ce se poate face în 45 de zile și.....44 de nopți. Așadar vă aștept alături de mine pe toți cei care și vreți, și puteți!", scrie Teodorovici pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray