2020-07-07 18:20

Eugen TEODOROVICI, reacție după ce a fost demis de premierul TUDOSE. Cine a decis de fapt înlocuirea sa din funcția de consilier onorific

 |  16:28
Eugen TEODOROVICI, reacție după ce a fost demis de premierul TUDOSE. Cine a decis de fapt înlocuirea sa din funcția de consilier onorific

Senatorul PSD Eugen Teodorovici susține că decizia privind demitere lui din funcția de consilier onorific al premierului Mihai Tudose aparține "cuiva care doar crede că știe tot ce mișcă în România" și că se aștepta să piardă acest post încă de la numire.

"Cui aparține această decizie? Cu siguranță cuiva care doar crede că știe tot ce mișcă în România, de la economie la justiție, de la sănătate la sistemul social și educație, de la industrie la agricultură etc., luând decizii, din păcate, în consecință!", a scris sâmbătă Teodorovici pe pagina de Facebook.

Senatorul a vorbit și despre orgoliile din PSD, arătând că în cazul său argumentul forței a învins forța argumentelor.

"Nu cred că este cineva atât de naiv încât să creadă că motivul demiterii mele a fost altul decât acela al exprimării în mod public a unui punct de vedere logic și de bun simț (de altfel un punct de vedere împărtășit dar nu și asumat de mulți dintre cei aflați temporar în funcții cheie!); un punct de vedere despre modul în care se poate și trebuie utilizați banii publici în mod legal, eficient, transparent și mai ales pentru nevoile reale și, exclusiv, în interesul românilor. (...) Pe scurt, argumentul forței a învins forța argumentelor! Dincolo de satisfacerea pentru moment a unor orgolii mărunte și meschine, am convingerea că lucrurile se vor schimba, mai devreme sau mai târziu, așa cum ne dorim cu toții!", a afirmat senatorul PSD.

Teodorovici a fost demis vineri, 14 iulie, din funcția de consilier onorific al prim-ministrului Mihai Tudose, motivul invocat fiind acela că social-democratul nu a respectat "disciplina comunicării" de la nivelul Executivului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-07-22Parerea ta...

TACHE
24 Iul 2017

Altul care se crede de neanlocuit.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz