2020-02-22 09:39

Eugen Tomac dezvăluie singura variantă prin care Viorica Dăncilă nu va ajunge în turul 2

 |  17:07
Eugen Tomac dezvăluie singura variantă prin care Viorica Dăncilă nu va ajunge în turul 2

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, dezvăluie singura variantă prin care Viorica Dăncilă nu va ajunge în turul 2 și face totdaă un apel la liderii USR-PLUS.

Astfel, Eugen Tomac face apel la liderii USR-PLUS să-l susţină pe Theodor Paleologu în cursa prezidenţială, precizând că, dacă Dan Barna, candidatul USR, "ar accepta să vină lângă Paleologu", Viorica Dăncilă sigur nu va intra în turul doi.

"Ne găsim într-un moment important al campaniei electorale. Fac un apel către votanţii USR şi liderii Alianţei USR- PLUS, să îl susţină pe Theodor Paleologu în cursa pentru Preşedinţia României. Dacă Dan Barna, un om nou în politică care a făcut mari progrese, doreşte în mod real să demonstreze că are capacitatea de a pune interesul ţării mai presus de interesul personal sau de grup, ar accepta să vină lângă Paleologu. Atunci, în mod sigur, Dăncilă neconflictuala nu va intra în turul doi şi am putea scrie istorie pentru această ţară", a scris Tomac, sâmbătă, pe Facebook.

El susţine că Dan Barna nu are suficientă experienţă pentru a fi preşedintele României şi nu se ridică la nivelul aşteptărilor electoratului pe care îl vizează. "Aceşti oameni idealişti îşi vor îndrepta votul către un candidat fără probleme de integritate, cu experienţă politică şi diplomatică relevantă şi cu un profil intelectual bine conturat. În mod cert, Theodor Paleologu este cel mai curat, mai onest şi mai pregătit candidat înscris în această competiţie electorală", a adăugat liderul PMP.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-19Parerea ta...

BA CE CHESTIE !
20 Oct 2019

Petrov si umflatul asta ucrainean vor binele romaniei Bai ce chestie !Ce bine ati facut voi pana acuma bai scarbe bolsevice ,bai turnatori de rahat Siktir
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine